tiistai 29. huhtikuuta 2014

Arkikuvahaaste 1/5Näitä arkisia kuvia näkee nyt vähän kaikkialla. Facebookissa ja Instagrammissa tähän jo osallistuinkin, joten miksi en myös täällä. Toki blogia pitäessä arjestaan tulee muutenkin otettua kuvia jonkin verran. Olen kyllä itse sellainen ihminen joka tykkää katsella muiden kuvia, joten ihan hauska tämä villitys! Facebookissa kirjoittelinkin, että oma elämäni on aika usein arkisin täynnä työtä, rakkaita ihmisiä, pieniä töppösiä, harrastuksia ja sisustusjuttuja. Näihin viiteen asiaan mahtuu aika moni päivä. Itse tykkään arjesta. Toki juhlatkin ovat kivoja aina välillä ja pyhäpäivinä on kiva tehdä kaikenlaista muuta, mitä arkena ei ehdi. Arki on kumminkin se, mitä me suurimmaksi osaksi elämme ja siksi on kiva nauttia niistä arjen pienistä jutuista ihan joka päivä!

Arjessa kaikkein eniten ollaan töissä, joten näin kevään/kesän myötä on aika kiva kun maisema työpaikalla vaihtuu näinkin mukavaksi (ylin kuva).

Eilen käväisin myös siskon luona ja siellä minua odotettiin.. Tai ehkä enemmän odotettiin mummoa ja enoa, koska he käyvät paikalla minua harvemmin, mutta vähän aikaa saatiin olla ihan rauhassa ;)

Eilen sain myös kotiini uuden tuolin. Aalto- tuoli on kirpparilöytö lauantailta. Ajatelkaa 5e tuosta maksoin!!!! Tuolia kunnosteltiin vähän viikonloppuna. Siitä enemmän joku toinen päivä. Eilen siis illan ihailin uutta tuolia ja selailin postiluukusta tullutta lehteä.

Näin alkoi tämäkin arki! (Kaikki kuvat otettu iphonella)

Kiitos haasteesta Liina VillaILONA- blogista! Seuraavaksi haasteen saa Sonia, ole hyvä murunen ;)

Mukavaa alkanutta arkea!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Elämässä on kaikki hyvin, kun arki on sitä parasta aikaa. Hieno kirpparilöytö! -Sini-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ja kirpparilöydöstä olin erittäin onnellinen!

      Poista