tiistai 8. huhtikuuta 2014

Rakas päiväkirja..

Tänään heräsin aamulla toosi aikaisin ja menin töihin. Töissä oli kivaa ja ulkona oli ihana ilma! Töiden jälkeen mun piti mennä salille, mutta en sitten jaksanu ja tulin kotiin lukemaan kirjaa. Mietittiin muuten eilen ystävän kanssa, että joku vois keksiä sellasen kirjasto- appsin. Puhelimella vois skannata ton kirjastokirjan koodin ja siten kätevästi jatkaa sitä laina-aikaa, ettei aina tulis niitä myöhästymisiä.. 

Iltapäivällä lähdettiin siskon luo serkun kanssa ja käytiin kirpparilla ja löysin kivan urheilutopin (jos nyt siis jaksan enää urheilla :) ) ostin myös limsaa ja sulkaata, kun teki mieli jotain hyvää. Siskon luona ihailin uutta Artekin julistetta ja luin Dekoa ja leikin A:n kanssa. Oli niin kiva nähdä A. Me ei oltu nähty viikkoon. Pieni maailman kaunein ääni kuiskasi: "Ruut-täti ei saa mennä" ja tädin sydän rakastu taas vähän enemmän, voi pientä.. 

Nyt oon kotona ja pitäis syödä jotain kun en oo syöny kun yhen suklaapatukan ja muutaman karkin 11 jälkeen!! Joten taidan tästä lähteä etsimään iltapalaa ja sitten taas vähän lukea. 

Oli kiva päivä tänään!

.. Itse ainakin olin ennen kova kirjoittamaan päiväkirjaa ja onhan niitä kieltämättä hauska lukea näin aikuisena. Eniten säälin omia vanhempiani kun suurimmassa osassa teksteistä lukee, että olen herännyt 5:40 ja mennyt siskon viereen leikkimään barbeilla! Meillä ei siis ainakaan nukuttu pitkään ;)

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva päivä!

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti