lauantai 12. huhtikuuta 2014

kirpparilöydöt
Olin tänä aamuna vielä täydessä unessa, kun sisko soitti ja pyysi saada tulla kylään. Tämä täti hieroi siis vielä silmiään, kun oven takaa kuului jo "Ruu-täti, Ruu-täti"Tosin en osaa sanoa kovin montaa mukavampaa tapaa herätä (tai ehkä muutama tulee mieleen)  ;)

Käytiin pyörähtämässä kirpputorilla ja pitkästä aikaa löysin jotain, jee! Kirpparilöydöistä tulee kyllä välillä niin onnelliseksi. Purkki G-kirjaimella oli aika hauska. Mietin ensiksi, että sopiiko se ollenkaan kotiini, mutta nyt on sitten omat nimikirjaimet hyllyssä (jos vaikka jostain syystä unohdan kuka olen?) Löysin myös tuolin pianon eteen. Voi olla, että maalaan sen vielä joku päivä. Tosin monta muutakin juttua pitäisi tehdä "joku päivä", joten voi olla että maalaaminen jää. Viimeisenä uusi maljakko kukille. Mitäs tykkäsitte? Itse ainakin olin tyytyväinen.

Tänään ei ole ollut kuumetta. Nyt on ilmeisesti ollut jotain todella pitkäkestoisia flunssia liikkeellä joten jos selviän sillä, että olin vain yhden päivän kuumeessa olen todella onnellinen.

Ruut

8 kommenttia:

 1. KivOja löytöjä!
  Flunssaa (ärsyttävän pitkittynyttä) on ollut täälläkin. Toivottavasti selviäisit lyhyellä sairastamisella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa toivon myös itse! Tosin nyt näyttää taas vähän pahemmalta sen suhteen :( Mutta hyvät kirpparilöydöt piristävät! :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä! :) Paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat löydöt on aina kivoja. Kiitos <3 kovasti yritän parantua :)

   Poista
 3. Tosi kivat löydöt olet tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekee kyllä kivoja löytöjä ja sitten saattaa mennä taas tosi kauan, ettei löydä mitään..

   Poista