tiistai 22. huhtikuuta 2014

muutama kuva


Vielä muutama kuva pääsiäisestä. Kyllä sitä lomailua olis voinu vielä jatkaa muutaman päivän! Aurinko sai olon tuntumaan siltä, että olis ollu jo kesälomalla. Eilinen kotimatka oli pitkä. Tiellä oli varmasti miljoona autoa samaan aikaan ja jono kulki välillä todella hitaasti ja välillä pysähdyttiin ihan kokonaan. Onneksi kumminkin pääsin turvallisesti kotiin.

Kuvat:
1. A istuu surullisena trampalla ja sanoo, että "täti auttaa, mummo sanoo ei saa". Mummolle toisen pomppimiset taisivat olla vähän liian hurjia, joten täti riensi apuun. Riensi muuten apuun muutaman muunkin kerran näiden päivien aikana ;)

2. Menolippu, se vaan on niin hyvä peli! Hävisin pitkästä aikaa, mutta olin varmasti liian kipeä välittääkseni siitä, koska ei tuntunut missään.. Yleensä nimittäin tuntuu! 

3. Meidän äiti on onneksi säästynyt kaikki legot ja niitä on todella paljon! Muutama leikki leikittiin.

4. Loput kuvat erilaisia kukkia. Violetteja, sinisiä ja keltaisia. Kukat on aika kivoja. Aika kivaa on myös se, että sai pitkästä aikaa laittaa Converset jalkaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa. Tänään on jo tiistai :)

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus♥ Ja voih, Menolippu on tosiaankin huippupeli! Me aina (kun aika antaa periksi) pelaillaan sitä miehen kanssa kaksin:D

  VastaaPoista
 2. Ihana katsella muiden kuvia,kun oma saldo pääsiäiseltä tasan muutama kuva. Noh,instan puolella pari.

  VastaaPoista
 3. Awwww, tuo pieni surullinen A trampalla <3 Tekisi mieli mennä halimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se osaa kyllä hyvin esittää surullista ja mäkin meen aina tuohon samaan lankaan ;)

   Poista