sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

esineitä ja kuvia


Take-valaisin, Tine K- kipot, joku teksti taulussa, harmaa seinä jne.. Onko tylsää, jos monissa blogeissa näkee samoja esineitä? Miksi sitä itse haluaa kotiinsa juuri niitä juttuja, mitä tuntuu olevan kaikilla muillakin?

Uusien asioiden suhteen ainakin itselläni menee usein todella kauan, että ne alkavat miellyttää omaa silmää. Tarvitaan siis paljon kuvia samoista esineistä ;) Vaikka juuri Take-valaisin. Kuka nyt kotiinsa tuollaisen muovisen lampun haluaisi tai String- hylly, joka ensinäkemältä vaikutti todella oudolta. Blogit ja niissä olevat kuvat vaikuttivat viimein tähänkin epäilijään. Nuo esineet alkoivat näyttää aina vain kauniimmilta ja huomasin, kuinka monella tavalla String- hylly voidaan täyttää ja miten erilaisiin paikkoihin sitä ja Take- valaisinta voidaan laittaa. Mieli muuttuu samoin kuin sisustustyyli vuosien varrella ja se tekee tästä hommasta aika kivaa! Kuvissa on myös se hyvä puoli, että aina ei kaikkea tarvitse itse hankkia vaan joitakin juttuja voi välillä vaan ihailla toisten kuvista!

Ehkä joku saa näistäkin kuvista jotain? :)

Mukavaa ja leppoisaa sunnuntaita! Eilinen meni ihan vaan sukulaisten kanssa oleillen. Lautapelejä pelattiin, syötiin ja juteltiin. On mulla vaan ihania serkkuja <3 Osa viikonloppusuunnitelmista peruuntui tän taudin takia, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin..

Ruut

8 kommenttia:

 1. Minä olen ihan samanlainen, lämpenen hitaasi ja kun tarpeeksi katselee niin alkaa tykkäämään :) Ihana tuo teidän harmaa seinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta seinästä tuli kyllä kiva, vaikka kauan pohdin kaupassa minkä sävyn otan :)

   Poista
 2. Ihana blogi löytyi täältä ja heti pisti silmään TineK jutut. Tykkään itse myös niistä niin paljon - vaikkakin ovat niin käytettyjä useissa blogeissa. Uskon "massablogi" tuotteista pitävillä olevan kuitenkin sitä omaa persoonallista juttua kodissaan niin paljon, että samat tuotteet saavat uuden merkityksen eri ympäristössä <3 Kivaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne :) Itse ajattelen juuri noin. Samoja tavaroita ehkä, mutta silti jokaisella ihan omanlaistaan..

   Poista
 3. Sama vika täällä, lämpenen uusille jutuille hyvin hitaasti! Meiltäkin muuten löytyy parikin kirkasta Take-valaisinta, ja tietty printtejä jos jonkinmoisia, mutta kaikki kodithan ovat kuitenkin omanlaisiaan ja persoonallisia omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
 4. Uusia juttuja on ehkä hyväkin välillä harkita tarkkaan. Totta on myös se, että vaikka tavarat ovat samoja niin kodit hyvinkin erilaisia ja se on ihanaa se!

  VastaaPoista
 5. Hyvä postaus! Olen miettinyt samaa. Erityisesti tuo String-hylly kuului pitkään niihin juttuihin, mitä en ikinä ajatellut itse hankkivani - tuli sellainen ähky. Mutta sitten kuitenkin huomaan pohtivani sen hankkimista.. ehkä sitä vaan on hitaasti lämpenevä ja makukin muuttuu ajan kanssa. On kiva nähdä erilaisia asetelmia ja kollaaseja hyllyllä ja aina se näyttää erilaiselta ja persoonalliselta - vaikka tuotteet olisivat kuinka massatavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itsekin sitten viimein tajusin, että pieneen keittiöön oli saatava lisää hyllytilaa ja halusin kauniit kupit esille, joten siksi päädyin tuohon hyllyyn :) Käytännöllinen siis myös ja kyllä siitä hiljalleen on tullut ihan kauniskin omaan silmään :)

   Poista