maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ilman tietokonetta

Täällä on elelty ilman tietokonetta ja jännitti jo ihan tulla tänne, että onko täällä enää ketään jäljellä. Kamalia vieroitusoireita blogeista, ilman tietokonetta pärjää muuten ihan hyvin. Esimerkiksi eilisen vietin siivoten. Nyt on tämän kodin jokainen laatikko,kaappi ja nurkka siivottu. Kaapin ovet kiillotettu, samoin kuin kodinkoneet. Innostuin myös pesemään ikkunat ja siivoamaan koko kodin muutenkin.. Hommia paiskin eilen aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan, jonka jälkeen tunsi muuten tehneensä jotain! Pienen tauon pidin ainostaan syödessä ja hiuksia kihartaessa ;) Olin siis jossain vaiheessa poistumassa jo asunnosta, mutta päätinkin pestä ikkunat. Oli ainakin tukka nätisti, jos ohikulkijat katselivat ikkunanpesijää. Nämä siivoushommat minun piti tehdä kesälomalla, mutta yhdessä päivässä ne hoituivat. Muuten olen ollut aika paljon menossa ja tehnyt kaikenlaista. Kummasti on aikaa, kun ei koneella tarvitse istua :) Oma koneeni on siis huollossa ja sain tänään siskolta läppärin lainaan, etten aivan putoa kärryiltä kaikkien elämästä ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne! Enää kolme työpäivää ja sen jälkeen minäkin pääsen lomalle, jee!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Huh, mulla ottais kans lujille olla ilman konetta ;) Tsemppiä viimisiin työpäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin otti aluks, mutta sitten siihen jotenkin tottui :)

   Poista
 2. Mää oon ainakin täällä:)! Huii, koneettomana on varmasti aika eksoottista olla, mutta ihan tosi hienoa, miten ahkera olet ollut siivoamisessa, vau!

  Tsemppiä viimeisiin työpäiviin ja iloista alkavaa lomaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun oot <3 Eksoottista oli ja jotenkin tosi vapauttavaa, että melkein harmitti kun sen tänään jo kotiin sain.. Viikko ilman tietokonetta on jo saavutus ;)

   Poista
 3. Täällä ollaan vaikka niin usein ehdikään kommentoida! Ihanan ihanat kukat, ja hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot <3 ja tuo kommentointi on kyllä välillä itsellänikin jäänyt, vaikka suakin seuraan tosi tiiviisti ;) Elämä on välillä kiireistä!

   Poista