keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

pieniä sisustusjuttujaTöitä on tullut taas tehtyä ja illat viiletettyä vaikka missä. Lisäksi sain jostain (tai tiedän kyllä mistä) pienen flunssan, joka on tehnyt olon (jos mahdollista) entistä väsyneemmäksi. Toivon, että yskä ja kurkkukipu ja kamala nuha hellittävät viimein, kun tuo aurinkokin tuolta taas esiin tulee!

Suosittelen ostamaan neilikoita, jos haluaa kestäviä kukkia. Nämä yksilöt ovat itselläni jo kolmatta viikkoa ja olen veden vaihtanut max kolme kertaa koko aikana. Värit niistä lähti, mutta kauniilta näyttävät edelleen! 

Käynti asuntomessuilla sai minutkin hieman sisustamaan. Raahasin viikonloppuna makuuhuoneesta yöpöydän pois. Nyt en tosin osaa päättää luovunko pöydästä vai pidänkö vielä. Juuri nyt se on eteisessä. Löysin myös keittiöön vihdoin ja viimein maton. Poistinkin asunnosta kolme mattoa! En tiedä, mikä kumma on saanut minut käyttämään niin monia mattoja.

Ehkä ensi kerralla palaan taas asuntomessujen tunnelmaan, enkä vain katsele kuvia yksin omasta kamerastani ;)

Mukavaa ja aurinkoista keskiviikkoa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Kaupittele mulle sun ylimääräisiä mattoja ennen kun hävität ne :) Mä oon niin huono ite ettimään (tai oikeestaan ei oo aikaa kierrellä ettimässä ) :) ps. Meillä on muuten toi sama anno matto keinun alusmattona. T. helinä

  VastaaPoista
 2. Piti ihan tulla sinunkin blogiasi kurkkimaan! Neilikat ON parhaita kukkia, jopa meikäläisellä ne selviää hengissä yli viikon :) Ja toi Annon matto on ihana, oon monesti sitä hipelöinyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se on kyllä kiva matto! ja ei ollu edes kallis :)

   Poista