perjantai 27. kesäkuuta 2014

Lancome Miracle Air de Teint


 Itselläni on hyvin pintakuiva iho ja en ole käyttänyt meikkivoidetta, kun viimeksi joskus lukion alussa. Aikoja sitten siis ;) Ihan hyvin on pärjätty pelkällä puuterilla. Varmasti vastoin kaikkia oppeja, mutta minkäs teet.. Uskalsin tässä yksi päivä testata Lancomen Miracle Air de Teint- meikkivoidetta. Paljon tätä on täällä blogeissakin kehuttu. Yhden päivän käytön jälkeen voin sanoa, että tykkäsin! Vielä en ole varma osaanko joka päivä meikkivoidetta kasvoilleni laittaa, koska en ole siihen tottunut. Tärkeintä oli ettei iho kuivunnut ja meikki näytti hyvältä ja luonnolliselta koko päivän. Ihmeellistä sanon minä!

Tänään alkaa viikonloppu. Tosin näin lomalla se ei tunnu kovin ihmeelliseltä. Tänäkin aamuna aukaisin silmät lopullisesti vasta vähän ennen kymmentä. Tänä viikonloppu vietetään aika tiiviisti sukulaisten kanssa juhlien, joten meikit kasvoihin ja menoksi.. tai jotain ;) Naurettiinkin, että juhlien teema taitaa nykyään olla rentous. Aina vaan puhutaan, kuinka ihanaa on vaan oleilla jonkun kotona, eikä tarvii laittautua kovin ja saa olla ihan missä asussa vaan. Ehkä ihan vähän meikkiä kumminkin ;) Paljon onnea rakkaille viikonlopun sankareille. Ihanalle ihan pienelle tytölle ja hänen äidilleen <3

Ruut


4 kommenttia:

 1. Tätä mäkin haluaisin kokeilla pintakuivaan ihooni.
  Mukavaa juhlintaa Ruut :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan. Minulla on myös erittäin pintakuiva iho ja tämä taitaa toimia tälle iholle oikein hyvin!

   Poista
 2. Tätä kyllä suosittelen oikein kovasti. Kasvoissa ei näytä olevan meikkivoidetta, mutta tekee todella tasaisen ihon ja pysyy hyvin koko päivän. Muutama tippa pipettipullosta riittää koko kasvoille, joten pullo kestää varmaan aika kauan päivittäisessäkin käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. susta tulis niin hyvä autokauppias tms!!

   Poista