torstai 21. elokuuta 2014

Everyday Design




En tiedä miten siellä, mutta täällä ainakin alkaa olla talo täynnä lehtiä. Osan tosin kannoin jo ulos ja osan annoin eteenpäin, mutta jostain niitä aina vaan ilmaantuu lisää. Tosin tänä vuonna tein päätöksen perua muutaman lehden tilauksen ja ostan sitten vaan jos näyttää oikein kivalta joku lehti. Asuntomessuilta löydettiin tällainen Everyday Designin pieni sarjapöytä/lehtiteline. Tämä teline on mielestäni kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan ja lehtiä tuonne mahtuu kyllä vaikka kuinka paljon! Pöytänä myös todella kaunis ja sopii oikeastaan melkein mihin vain. Suosittelen kurkkaamaan tänne! (Itse löysin juuri nuo sivut, kun tuota pöytää katselin ja siellähän oli vaikka mitä kivaa).

Täällä tämä viikko on mennyt todella nopeasti ja tekemistä on riittänyt. Tänään on ensimmäinen ilta tällä viikolla, että olen kotona. Kotihommia tiedossa siis. Mukavaa torstaita!

Ruut

14 kommenttia:

  1. Onpa kauniin näköinen! Tuommoisen kelpuuttaisin meillekin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana. Tykkään paljon Everyday designin tuotteista :)

    VastaaPoista
  3. Meillekin kelpaisi! Lehtimäärä tosin pysyy hyvin kurissa sillä, etten ole enää vuosiin tilannut mitään lehteä kotiin. Kirjojen lukeminen vie kaiken lukuajan, joten tilaamisen sijaan olenkin nykyään ostanut irtonumeroina lehtiä tarjoushinnoilla silloin, kun on ollut intoa ja aikaa niitä lukea :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiseen itse ajattelin myös siirtyä. Tuhraan tulee tilattua lehtiä jos niitä ei ehdi lukea.

      Poista
  4. Jopas on näppärän näköinen kapistus! Mihinkähän mää tuommosen meille sovittaisin... :D

    VastaaPoista
  5. Meillä on samantapainen kori. Olen päättänyt että lehtimäärän on pysyttävä tuon sisällä. Muut lähtee kiertoon.

    VastaaPoista
  6. Ihana -ihailin tätä Asuntomessuilla.

    terkuin.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä kyllä löytyi monta kivaa juttua, mitä tuli ihailtua :)

      Poista
  7. Ihana! Pitkään olen etsinyt sopivaa telinettä alati kasvavalle lehtipinolle, tämäpä voisi olla juurikin sellainen :) Täysin mennyt tämä ihanuus messuilla ohi...

    VastaaPoista