torstai 15. tammikuuta 2015

Hope"never lose hope" 
"learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow"
"when the world says, giwe up. hope whispers, try it one more time"
"once you choose hope, anything´s possible" 
"hold on, pain ends"

HOPE

Pieni ja tärkeä sana. Voi kuinka tykkään edelleen tuosta pikkuisesta taulusta ja sen sisällä olevasta Hope- kortista. Kortin aikoinani tilasin ihanalta Johanna Lehtiseltä Hullaannu ja hurmaannu- blogin takaa ja sitä edelleen aika usein ihailen. Sisustushankinnoissa on kyllä jännää se, että niistä riittää iloa niin pitkään ja aika usein täällä kotonakin katse siirtyy joidenkin esineiden luokse ja suu kääntyy väkisinkin hymyyn. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan, vaikka hassultahan tuo kuulostaa. Mietittiin tässä yksi päivä ystäväni kanssa, mistä tavaroistamme olisimme valmiita luopumaan? Jos saisin jättää vain muutaman esineen itselleni, mitä ne olisivat? Itse ottaisin täältä mukaani Take- valaisimen ja sängyn pellavaiset pussilakanat. Niiden siirtäminen ihan minne muualle tahansa tekisi olon jo kotoisaksi. Onko siellä pohdittu yhtä syvällisiä? ;) tai kiinnytty joihinkin tavaroihin enemmän kuin toisiin?

Tänään täällä vietetään rauhallista kotipäivää. Kirjaa lukien ja tiukasti vilttiin kääriytyen. Takana ihan liian monta valvottua yötä. Mukavaa päivää teille. Itse siirryn takaisin sohvalle, keitän kupin teetä ja uppoudun kirjaan :) 

"I hope, you´re happy"

Ruut


14 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ihana tuo musta tuoli. Olen alkanut pitää harmaasta, mustastakin ja vähemmistä väreistä, vaikka meiltä löytyykin nyt koko sateenkaari. Vähitellen ehkä ei löydy.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin sitä mukavaa puuhaa tuo uusien värien vaihtaminen ja entisistä luopuminen :) Kivoja suunnitteluhetkiä sinne!

   Poista
 2. Kyllä vaan jotkut esineet kotona tekevät kodista kodin ja ilahduttavat päivästä toiseen. Itse juuri fiilistelen ihastuttavaa uutta vanhaa kaappia, joka eilen meille kotiutui. Voiko kaappiin rakastua :) Kauniita ja rauhallisia kuvia kauniista kodistasi. Toivon sinulle hyväunisia öitä! -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti voi rakastua! Jotkut esineet on vaan niin ihania ;) Täälläkin toivotaan, että se uni sieltä taas joku päivä tulee sitä ennen otetaan vähän rauhallisemmin :)

   Poista
 3. Voi, sinä pelastit nyt päiväni, kiitos <3 Aivan ihania kuvia ja ihania kehuja sinulta, kaiken kruununa vielä nuo viisaat sanat jotka ovat kuin tehty tähän päivään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Johanna, ilo on kyllä ollut ihan mun puolella <3

   Poista
 4. Mulla on kanssa muutamia tavaroita, joista en millään pystyisi luopumaan. Osa on omiin lapsiin liittyviä, osa muistoja jostakin ja osa sitten ihan vaan rakkaimpia sisustusjuttuja♥ Mukavaa loppuviikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan jännä miten joihinkin tavaroihin kiintyy toisia enemmän! :)

   Poista
 5. Ihania ajatuksia, hyvä mieli <3. Uusi lukija ilmottautuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja olipas mukava kun löysit tiesi tänne :)

   Poista
 6. Taas niin kauniita kuvia ja ajatuksia. :) Kyllä vaan, tietyt asiat ja esineet tekevät kodin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se menee ja ihan jo muutamalla esineellä saa aikaan sen, että koti tuntuu just omalta! :)

   Poista