perjantai 23. tammikuuta 2015

barbie ja sen ystävät
Tänään onkin taas perjantai ja viikonloppu alkamassa. Aamu tosin alkoi tuttuun tapaan lääkärissä Kauniita ja Rohkeita katsellen. Ihan vielä noiden pienien odotusaikojen aikana en ole sarjaan takaisin kiinni päässyt ;)

Tässä kumminkin kuvia eiliseltä. Meillä oli täällä aika hyvät leikit ;)

En tiedä teistä, mutta itse olen lapsena ollut hyvin innokas leikkimään barbeilla. Leikit taisin lopettaa vasta teininä, kun siskoni niihin kyllästyi.. A oli lähes yhtä innoissaan. Eilen leikittiin pitkään. Aika monenlaista asua saatiin aikaiseksi ja yksi jopa muumioitiin teipeillä. Hieman oli osa barbeista jo kärsineitä, mutta eihän sitä tosielämässäkään aina ihan parhaimmillaan olla. Huomatkaa B, hänestä tehtiin myös pieni barbie.

Nyt, mukavaa viikonloppua!

Ruut14 kommenttia:

 1. Minä myös, todella innokas Barbiella leikkijä olin. Ja aikamoinen kokoelma niitä tarvikkeineen olikin. Toivottavasti tytär innostuu niistä aikanaan. Kaikki on nimittäin säästetty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin myös itse aika onnellinen, ettei ihan kaikkia oltu laitettu pois, vaikka muistelen, että kokoelma oli kyllä aika suuri nykyiseen verrattuna ;)

   Poista
 2. Minä olin myös pienenä Barbie-fani ja just noita samannäköisiä Barbeja löytyy jemmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään ne taitaakin olla vähän erilaisia. Kyllä noihinkin muistan viikkorahojani käyttäneeni ihan sievoisen summan ;)

   Poista
 3. Ihanat leikit teillä olleet. Barbiet ollut myös omat suosikit ja tyttärieni myös :) Kivaa tätä vuotta Ruut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ja leikkiminen on välillä yllättävän kivaa, toisinaan niin kovin väsyttävää ;)

   Poista
 4. Voi kyllä, barbileikit olivat minullakin ne rakkaimmat. Sallimus on sallinut minut kolmen pojan äidiksi, joten kotoamme barbit loistavat poissaolollaan. Autoja on sitäkin enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A leikkii myös suurimmaksi osaksi autoilla yms mutta barbiet ja ponit ovat ohjelmien myötä tulleet myös tärkeiksi ja ihan hyvä niin. Mielikuvitus kehittyy ja kiva päästä kurkkaamaan pojan maailmaan tällaisten leikkien kautta. Usko pois, hauskoja juttuja kuulin ;)

   Poista
 5. Voi, juuri tuollaisia ne olivat Barbiet ;), täälläkin barbiet olivat suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä olikin yllättävän moni barbien ystävä ;)

   Poista
 6. Mun enolla on vieläkin tallella eräs valokuva, joka silloin kun hän sen otti, oli yksi noloimmista tilanteista mun elämässäni ;D

  Enoni tytär, eli serkkuni ja minä olimme molemmat 15-vuotiaita ja tietenkin jo niin isoja tyttöjä että! Ei me nyt enää mitään lasten leikkejä leikitty! Paitsi silloin yhtenä iltana oltiin serkkutytön kanssa kahdestaan hänen huoneessaan suljettujen ovien takana ja leikimme barbeilla. Ja nautimme sydämemme kyllyydestä. Kunnes tuli eno, avasi oven yhtäkkiä ja otti valokuvan meidän salaisesta leikkihetkestä =D

  Silloin hävetti, nyt naurattaa. Ja ihmetyttää että mistä hemmetistä se eno oikein stalkkasi, että mitä me oltiin tekemässä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska :) Muistan kyllä itsekin, kuinka joskus leikkiminen tuntui nololta :) Nykyään ei niinkään ja mulle jopa maksetaan siitä ;) ;) (päiväkodintädin etuja)

   Poista
 7. Silloin kun minä olin pikkutyttö tuli myös miesbarbit - ensimmäin Ken-barbie. Minä ja siskoni leikimme barbiella joka päivä - huvittaa, että tämä Ken barbie oli sitten aina Risto niminen - se kun oli mielestäni maailman ihanin miehen nimi :) ja kuinka ollakaan .. miehelläni on juurikin tämä nimi.Muistin asian vasta kun siskoni muistutti :)) eli ensin oli mies - sitten vasta nimi. Lapsuuteni idoli oli peppi ja kun vähän kasvoin niin sitten tuli nämä barbiet. Barbie leikit olivat ne rakkaimmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska!!! Meillä oli kans Ken ja se kaunottaresta ja hirviöstä oleva hyvännäköinen hirviö ;) Usko pois, monenlaisia olivat leikit :)

   Poista