sunnuntai 25. tammikuuta 2015

jotain sinistä

Ekaks haluan kiittää teitä kommenteista ja maileista edelliseen postaukseen. Ne tuntu tosi kivalta ne, KIITOS <3

Täällä sunnuntai alkoi aika rauhallisissa merkeissä ja innostuin jopa maalailemaan. Tosin mietin, että voiko tällaisia kuvia edes blogiin laittaa. Täällä ei todellakaan ole mikään taiteilija tai edes sellaiseksi yrittävä. Kaikenlainen maalailu, piirtäminen yms ei vaan oikein helppoa ole. Silti sitä tulee välillä vähän taiteiltua. Silloin, kun on sellanen sopiva flow, että vetelee vaan viivoja ja värejä sekaisin ja lopputulos on sit vaan jotain tosi abstraktia ;) Tuosta tuli tuollainen aika sininen taulu ja sopis hyvin makkariin tyynyjen kaveriks, mutta voi olla, että laatikkoon menee kumminkin.

Iltapäivällä poistuin vihdoin kotoa. Ihana Tiia oli tehnyt hyvää kakkua ja pitihän sitä päästä maistamaan. Kakkukahvien jälkeen lähdin vielä toisen ystävän kanssa teelle keskustaan. Kahvittelua ja maalailua, hyvin meni tämäkin sunnuntai. Muuten viikonlopun aikana on tullut tavattua ystäviä, käyty ulkona syömässä, kirpparilla, kahvittelemassa jne. Eilen tuli illalla olo, että on pakko päästä siskon luokse ja siellä kyllä otetaan aina aika iloisesti vastaan. Kovin monessa paikassa ei hypitä iloisena kaulaan ja anneta pusuja tai pompita ilmaan ilosta, kun astun ovesta sisään ;) Pääsin myös laulamaan A:n uneen. Unilauluna A haluaa kuulla päivän tapahtumia ja voitte vaan uskoa, että siinä on laululla pituutta. Tyytyväisenä viimein nukahti, joten laulu meni nappiin ;) Huomenna on maanantai ja uusi viikko aluillaan. Se alkaakin taas tuttuun tapaan lääkärissä, joten tällainen kevyt päivä/viikonloppu tähän väliin oli aika tervetullut :)

Nyt, rauhallista sunnuntaita sinne.

Ruut

6 kommenttia:

 1. Heiii, sähän oot todellinen taiteilija♡ Tosi kaunis taulu!! Ihanalta kuulosti sun viikonloppu! Tsemppiä alkavaan viikkoon♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Hieno taulu!
  Tosi harmillista että joudut lääkärissä ravaamaan. Toivotaan että vaiva helpottaisi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivon myös itse. Tosin tää taiskin olla vähän isompi ja vakavampi juttu :(

   Poista
 3. Tuohan on upea teos! Jatka vaan maalailua!

  VastaaPoista