tiistai 13. tammikuuta 2015

sämpylät ilman hiivaa ja muita juttuja..
Tänään laitoin aamulla kellon soimaan 7.45, että pääsisin jo aamusta lähtemään ystäväni luokse. Herääminen on tosin nykyään sen verran hankalaa puuhaa, että silmät aukeaa joskus vasta tuntikin sen jälkeen, kun kello on soinut. Tosin tämä nyt johtuu yleensä siitä, että en öisin sitä unta oikein saa ja siksi aamun unet ovat hyvin tärkeitä. Ihan päiväkodin työrytmeissä ei siis enää täällä olla ja yllättävän nopeasti ne rytmit jotenkin muuttuvat. Ylös on kumminkin noustava ennemmin tai myöhemmin ja edelleen suosin sitä ennemmin nousua, vaikka sitten kuinka väsyttäisi. Pieniä tapaamisia ja hommia on oltava jokaiselle päivälle. Niistä keho ja mieli tykkää :)

No, tänään istuin aika monta tuntia yhden ystäväni luona kahvitellen. Sain kuulla, että monista ihmisistä juuri minulle on vaikea keittää kahvia. Pitäisiköhän välillä olla kommentoimatta ihan joka kupillista, koska todellisuudessa juon kahvin laihana, vahvana tai siltä väliltä, kunhan kahvia on ;)

Muuten täällä on viikko lähtenyt mukavasti liikkeelle. Tosin välillä tuntuu, että elän jonkun toisen elämää.. En silti vallita. Tämä on tällaista nyt ja muuta en voi. E vaikka kuinka yrittäisin ja yritänhän minä ;)

Kuvan sämpylät tein joskus syksyllä ja hyviä olivat. Ne on tehty ihan ilman hiivaa ja ohje löytyy täältä.

Mukavaa tiistaita sinne <3

Ruut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti