lauantai 24. tammikuuta 2015

Miljoona syytä onneen


..hetket, joissa on hyvä olla. 

Ajatuksiaan on välillä niin kovin hankala pukea sanoiksi. Omat ajatukset ovat tällä hetkellä kaikkea muuta kuin kauniita esineitä, ihania koteja, ostoksia jne. Nyt mennään jossain ihan muualla, jossain paljon syvemmällä. Päivät ja viikot kuluvat kuin huomaamatta. En tiedä pystyttekö samaistumaan tunteeseen, kun yrittää elää mahdollisimman tavallista elämää ja kumminkin kaikki, ihan kaikki sisällä on muuttunut. Elän hetkessä, kuluvassa päivässä ja nautin pienistä asioista ympärilläni. Ystävän tapaaminen, puhelinsoitto, lasten seura, hyvä ruoka, kaunis ilma, ohjelma joka saa nauramaan.. Sisällä pelkoa, odotusta ja pieniä toiveita. Niin pieniä asioita, mutta samalla niin kovin tärkeitä. Näissä hetkissä sen voi taas ymmärtää, miten hienoa elämä onkaan ja miten minulla oikeasti on niin monta syytä onneen. Niiden avulla jaksaa ne kipeät hetket. Fyysisen kivun ollessa niin kova, etteivät ajatukset oikein kulje, unettomat yöt ja pelon tulevaisuudesta. Tänään en tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Enkä edes halua ajatella, millaisia asioita ensi viikolla joudun miettimään. Elämä muuttui niin kovin äkkiä, mutta onko muutos sittenkään pahasta? Voinko ajatella, että minulle on annettu mahtava tilaisuus nähdä jotain suurempaa, jotain mihin arjessa ei ole aikaa kiinnittää huomiota. Olen saanut aikaa ajatella, aikaa nähdä rakkaita, aikaa levätä, aikaa tutustua uusiin ihmisiin ja aikaa päiviin.

En tiedä, ymmärsittekö tuosta mitään tai ovatko tuollaiset ajatukset hyvin kaukana teidän arkisesta elämästä. Ehkä haluasin vain vähän raottaa omia ajatuksiani ja kertoa, että täällä voidaan oikeastaan aika hyvin. Mieli on levollinen ja usko siihen, että kaikki vielä järjestyy on suuri. En myöskään tiedä, onko tämä blogi oikea paikka kovin syville ajatuksille ja nämäkin halusin kirjoittaa enemmän itselleni muistoksi tulevaisuutta varten. Tulevaisuutta, jota jo vähän odotan.

Kuvat kesältä, kun oltiin ystäviemme mökillä. Tykkään niiden tunnelmasta.  

Mukavaa lauantaita <3

Ruut

12 kommenttia:

 1. Voi Ruut <3. Itse kyllä pystyn samaistumaan tähän hyvinkin, vaikka varmaan vähän eri murheiden ja ajatusten kanssa pyöritään. Omasta terveydestä huolehtiminen on kyllä tosi kurjaa ja valtaa ajatukset ihan täysin, tiedän - jolloin hyvistä asioistakin nauttiminen voi välillä olla vaikeaa.

  Kyllä blogista pitää ja saakin tehdä omannäköisensä. Ainakaan itse en pystyisi tai pystykään kirjoittamaan ostoksista ja uusista tuoleista, jos mielessä on jotain muuta. Onneksi ei pidäkään. Vertaistuki on kuitenkin aika helpottavaa sekin.

  Jaksamisia ja halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura kauniista sanoista. Täällä ei tosiaan selvittykään ihan vaan pikku kivuilla ja elämä muuttui aikalailla erilaiseksi hyvin lyhessä ajassa, mutta ehkä tää tästä taas joku päivä :) Tsemppiä myös sinne arkeen ja kaikkiin juttuihin <3

   Poista
 2. Sulla on kyllä ehottomasti ihanin blogi mihin oon törmännyt. Niin kaunista ja arkista, mutta kuitenkin välittyy semmonen syvempi rauha. Uskomatonan kauniita kuvia ja ihanaa inspiraatiota! Toivottavasti jaksat jatkaa vielä piiiiiitkään :)

  T. vanha leiriläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipas kauniisti sanottu <3 Tosin nyt mua jäi mietityttämään, että kuka vanha leiriläinen siellä oikein on ;)

   Poista
 3. Ihanaa kun kirjoitit <3
  Voima halauksia tuhat -toivottavasti pian nähdään tee kupposen ääressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, <3 ehkäpä joku päivä, toivotaan niin!!

   Poista
 4. Voi Ruut,hyvin ymmärrän..!! Monelaista itsellä ollut ja omassa elämässä usein käynyt samoja ajatuksia läpi. Elämä koostuu pienistä ja suurista palaista,minä olen viime päivinä nähnyt ja miettinyt niitä kaikkia. Joskus pohdiskeluita tekisi mieli kirjoittaa blogiin,mutta minulle siihen on iso kynnys. Ihana että sinä jaoit tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on varmasti niin, että aika monella on asioita, joista haluaisi kirjoittaa jos vaan voisi. Itsekin yritän tehdä sen toisaalta avoimesti, mutta kumminkin joku raja on valitettavasti vedettävä. Kirjoitusta julkaistessa sitä usein miettii, että tuliko sanottua liikaa jne :) Tsemppiä sinne ihan kaikkeen <3

   Poista
 5. Kaunis ja rohkea kirjoitus! Elämä on valoa ja varjoja. Voimia ja valoa päiviisi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Venla <3 ja sitähän se elämä on ihan meillä jokaisella, omanlaisia juttuja iloineen ja suruineen.

   Poista