lauantai 3. tammikuuta 2015

nuotiolla

Olin kerran yhdessä tilaisuudessa, jossa piti etsiä joku itselleen vieras henkilö ja kertoa tälle kolme asiaa, joista itse pitää. Yllättävän hankala valita, jos tykkää monista jutuista. Ensimmäinen asia oli kumminkin selvä. Ulkoilu. Täällä tykätään siitä! Voisin sanoa, että se on yksi parhaista jutuista omassa työssänikin. Viihdyn ulkona todella hyvin ja hiukan harmittaakin, että viimeiset kuukaudet ovat kuluneet aikalailla sisätiloissa. Jo lapsena meillä ulkoiltiin paljon ja taidettiin olla lähes aina pihalla. Olen saanut kasvaa kahden kosken välissä. Koskien pauhu, vesi ja raikas ulkoilma kuului osaksi lapsuuttani. Lapsuuteni leikit olivatkin aika uhkarohkeita, kun yhdessä naapurin kanssa testattiin kumpi uskaltaa uida pidemmälle, ettei koski vie mukanaan tai katsottiin miten ystäväni uudet kengät laskevat alas koskea ;)

Lomalla kävin pitkästä aikaa noissa maisemissa. Paistettiin makkaraa ja katseltiin virtaavaa vettä ja nautittiin hiljaisuudesta. Ehkä en enää niin kovin kevyesti tuolla hyppele ja kommentit, että "siellä jossain se polku menee" eivät tunnu ihan niin luotettavilta ja retkivarustus, se oli taas vähän sieltä ja täältä. "Mihin laitan tän mun kaulahuivin, ettei se vaan ala haista savulta?" ;) Kaikesta huolimatta kyllä minussa vielä pieni retkeilijä elää, uskon niin!

Ruut


4 kommenttia:

 1. No mutta savun hajuhan on just parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä, mutta mulla oli vähän arvokkaampi huivi kaulassa :)

   Poista
 2. Voi ihania kuvia, pitäis itsekkin päästä joku kerta paistaan makkaraa laavulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kivaa. Tänäänkin olis ihan täydellinen auringonpaiste, mutta lämpötilat ehkä liian alhaisia näihin hommiin..

   Poista