lauantai 31. tammikuuta 2015

päivät rakkaiden seurassa


.. ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.


Muutama päivä vanhempiemme luona kului kuin siivillä. A leikki mummon ja papan kanssa taukoamatta, B nautti saamastaan huomiosta ja me siskon kanssa syötiin ;) Taidettiin olla kaikki aika onnellisia. Tätiä ehkä hieman väsytti aukaista silmät aamuisin kuuden maissa, mutta kyllä siihenkin taas tottui.. Konettakaan ei tullut kovin montaa kertaa aukaistua ja se tekee välillä ihan hyvää. Eilen kotiin tullessa olin niin väsynyt, että nukahdin jo yhdeksän jälkeen. Silti kaikesta väsymyksestä huolimatta voin sanoa, että kylläpä teki hyvää olla hetki ihan muualla. Enkä muista milloin viimeksi olisi tullut naurettua noin paljon ;) Näin kotona ajatukset meinaavat väkisin karata tuleviin viikkoihin ja niihin moniin lääkärikäynteihin, joista on tullut omaa arkeani. No, nyt nautitaan viikonlopusta ja siivotaan kotia. Löysin itselleni uudet ihanat pussilakanat ja odotan jo, että voin ne sänkyyni laittaa. Puhdas koti, uudet lakanat ja hyvä kirja. Oletteko samaa mieltä, että siinä on aika hyvä yhdistelmä hyvään kotipäivään? ;)

Ruut

8 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa yhteinen aikanne - voimia Ruut lääkäreissä käynteihin ym. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, sitä tarvitaan nyt tosi paljon <3

   Poista
 2. Ihania nuo siskosi lapset! Kotipäivään just parasta on puhdas koti ja uudet lakanat (just eilen siivoilin). Kivaa viikonloppua :) Ja tsemppiä lääkärikäynteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat, molemmat ja oon kyllä aika onnellinen, että nyt on aikaa heidän kanssaan oleilla! Kiitos tsempeistä, tulevat tarpeeseen! :)

   Poista
 3. Ihana blogi sulla! En tiedä oletko täällä kertonut, mikä vaivaa vai onko salaisuus? Toivottavasti ei mitään vakavaa! Tsemppiä! Ymmärrän jos et halua niin henk.koht asioista avautua, pisti vain silmään ja en ole huomannut ainakaan että olisit kertonut.. olen kyllä melko uusi lukija :) Mut ehdottomasti jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En ole tainnut sen tarkemmin asiaa kertoilla. Osaksi johtuu varmasti siitä, ettei kaikesta ole itsellänikään vielä tietoa. Toistaiseksi kerron vain sen verran, mikä omasta mielestä hyvältä tuntuu.. Kiva jos jäät seurailemaan <3

   Poista
 4. Mukavaa oli touhojen kanssa=) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli :) Touhot on parasta lääkettä ihan kaikkeen ;)

   Poista