torstai 5. maaliskuuta 2015

päivän auringot


you are my sunshine on a rainy day

Eilinen ilta kului Amarillossa (taas). Lähdettiin ystävien kanssa syömään listalla olevaa The Devil in Misu-jälkiruokaa (jota oltiin muutama viikko sitten maistettu), mutta ruoka tuoksui niin herkulliselta, että pakkohan sitäkin oli tilata. Maha oli aika täynnä, kun illalla nukkumaan pääsin. Aika vähillä unilla meni yö, mutta hyvin jaksoi silti tämänkin päivän. Varsinkin, kun seura oli hyvin mukavaa. Aamun vietin ystäväni luona. Teekupin ääressä juteltiin iltapäivään saakka. Aikaa juttelulle kun on.

Loppu päivä kului kuvassa näkyvien pienten ihmisten kanssa. Heinäkuussa syntynyt B kävelee nykyään jo ovelle vastaan. Mihin katosi se sylissä viihtyvä pieni pallero? A:n kanssa tehtiin pizzaa ja pelattiin muistipelejä (Ihanat lelut Pienikamari).

Hyvän seuran lisäksi tuli pitkästä aikaa taas mietittyä sisustusjuttuja. Ystäväni ihana koti oli koti, jossa voisin aivan hyvin kuvitella myös itse asuvani. Täynnä kauniita juttuja ja pieniä ihania yksityiskohtia. Tuli hyvälle mielelle ihan vaan sohvalla istuessa. Myös uusi Deko vaikuttaa kivalta. Tällaisten asioiden huomaaminen pitkästä aikaa tuntuu todella mukavalta. Vaikea selittää, mitä tarkoitan, mutta ehkä ymmärrätte :)

Mukavaa torstaita!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Amarilloon olisikin kiva päästä pitkästä aikaa herkuttelemaan. Nuo kuutiot ovat aivan ihanat! Tuleekohan taas reissu Pieni Kamariin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siellä on kyllä vaikka mitä ihanaa!! kolme viimeistä kertaa oonkin ollu ainoastaan amarillossa, joten itse ehkä kokeilen välillä jotain muuta ;)

   Poista
 2. Ymmärrän mitä tarkoitat,ainakin luulen niin :) Ihana että huomaat ♥♥

  VastaaPoista