maanantai 30. maaliskuuta 2015

ovikellon soidessa

Eilisen päivän paras juttu oli tämä pieni pääsiäisnoita. Hienosti osasi koko lorun ulkoa ja huolehti vielä, ettei tätin tarvitse häntä jännittää, koska A se siellä hatun alla vain on.. Halusi myös tarkastaa pääsiäiskoristeeni ja oli sitä mieltä, että tipun pitäisi seisoa siellä ruohossa, samalla tavalla kun heillä kotona on. Olenkin saanut tässä tämän vuoden aikana aika monesti kuulla, kuinka äiti on meistä kahdesta se joka on oikeassa, ihan joka asiassa ;) Muuten eilinen kului lähes nukkuen. Kerrostaloihin eivät kovin usein lapset tule virpomaan, vaikka tuossa kadulla aika moni virpoja kävelikin. Katu, joka eilen oli jo niin keväinen on tänään taas aivan lumessa.

Tänään olen jaksanut jo vähän katsoa sarjoja ja kuumettakaan ei taida enää olla, joten jospa se tästä taas helpottaa, ainakin tämän flunssan osalta. Juuri tätä kirjoittaessani soi ovikello ja ovella seisoi ystäväni mukanaan keittoa, appelsiini ja vähän lääkettä <3 Tästä on hyvä jatkaa tätä päivää..

Mukavaa maanantaita ja alkanutta viikkoa!

Ruut


6 kommenttia:

 1. Ihana pikkuvirpoja, niin tomeran näköisenä :) Hyvä, että olo helpottaa, kovin on sitkeänlaista flunssaa liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tomera olikin. Onneksi oma flunssani kesti vain sen päivän verran..

   Poista
 2. Pirteää pääsiäistunnelmaa täällä :D Blogissani olisi haastetta tarjolla. Kurkista!

  VastaaPoista
 3. Ihan virpoja kuvassa :) Tein ohjeesi mukaan kinder-kakkua ja hyvää tuli :) Blogissani on kuva kakusta :) Mukavaa pääsiäistä! Toivottavasti olet jo terve :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että myös siellä kakku oli hyvä :) Käyn heti kurkkaamassa, miltä näyttää :)

   Poista