perjantai 27. maaliskuuta 2015

Perjantai


Melkein olin unohtanu nämä keväiset Marimekon tyynyliinat,  (näköjään vähän ryppyiset) pääsiäistyynyt. Viime vuonnahan nämä olivat makuuhuoneessa, mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla olohuoneeseen. Valkoiselle sohvalle kun käy melkein mikä väri tahansa. Tosin mietin, että alkaakohan olla jo liikaa väriä tähän huoneeseen. Aika villejä ratkaisuja näin kevään kunniaks, kun värejä on vähän joka puolella.

Perjantaiherkutkin on jo esillä ja ne on vähän värittömämpiä. On aina hauska katsoa, miten erilaisia karkkeja ihmiset itselleen keräilee. Mun lemppari irtokarkkeja saa vain Joensuusta tai en ainakaan tiedä, että niiitä muualla olisi ja onkohan muuten enää sielläkään.. Sellaisia mustavalkoisia pitkiä matoja, nam! Muuten oma karkkipussini näyttää lähes aina tältä. Herkut saa kumminkin vielä odottaa yhden sairaalareissun ajan. Sen jälkeen voikin viikonloppu taas alkaa.

Mukavaa perjantaita myös sinne!

Ruut

5 kommenttia:

 1. Valloittavia kuvia! Minulle ei ole muodostunut karkittelutapaa viikonlopuiksi, mutta lauantaisin lurahtaa monesti mättöruoka-osastolle! Kivaa perjantai-iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö, ei myöskään minulle :) Tuo oli tällaista harvinaista herkkua täällä. Mulla ei oo oikeastaan mitään karkkipäivää. Suklaata syön silloin kun mieli tekee ja karkkia tosi harvoin.

   Poista
 2. Ihanat tyynyt! Mua harmittaa kun en itse voi nyt laittaa pääsiäistunnelmaa kotiin kun koko koti niin sekamelska, muuttolaatikoita joka nurkassa.

  Mun irtokarkkipussi näyttää kyllä tosiaan ihan erilaiselta! Vain kovia karkkeja ja sit niitä naama irvessä/kieli rikki - karkkeja :-D kivaa viikonloppuw Ruut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä sitten ensi pääsiäisenä!! :) Minäkin ostan välillä vaan sellasia väkeviä karkkeja, mutta aikalailla pussi näyttää tuolta. Tosin harvoin tulee edes ostettua karkkia ja en edes tiennyt, että keskustassa oli enää irtokarkkikauppa :) Muualta tullut ystäväni siitä minulle ilmoitti ja väitin kovasti vastaan ettei sellaista enää ole :)

   Poista
 3. Meillä on kans aina viikonloppuisin karkkipäivä. Sulla on samoja irtokarkki lemppareita, kun mulla ;) Harmi vaan kun Tourulan Makuunia ei ole enää niin hyviä karkkeja ei löydy oikein mistään :( Prisman namuista kun puuttuu monet suosikit.

  VastaaPoista