sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Palmusunnuntai

Pikainen tervehdys täältä sängynpohjalta. Kaks päivää jo täysin poissa pelistä ja ettei homma menis liian helpoks niin tänä aamuna nous myös kuume.. En kyllä muista, että milloin minulla viimeksi olisi kuumetta ollut ja eipä olis tarvinnu olla nytkään.

Insta, blogit ja facebook ovat tänään täyttyneet suloisista pääsiäisnoidista ja näyttää siltä, että aika monella lapsella on ollut varsin herkullinen päivä takana. Itse täällä odottelen myös omaa noitaani. A on harjoitellut loruaan jo aika monia päiviä (tai viikkoja) ja odotti niin kovasti, että pääsee tätin luokse virpomaan, joten täti raahautuu ovelle vaikka väkisin.

En viitsinyt ottaa itsestäni kuvaa, koska en ihan noin söpöltä näytä tänään. Tuokin kuva otettu jo kauan sitten. Vauvojen kanssa, varsinkin tuollaisten kävelevien on hieman hankala nukkua päiväunia täällä, kun ei ole parveketta vaunuille. Tehtiin tuollainen peti tyynyistä ja siinä B veteli turvallisesti unia eikä tarvinnut pelätä, että tippuu sängystä :)

Tarkoitus oli lähteä ensi viikoksi vähän muihin maisemiin viettämään pääsiäistä, mutta vähän huonolta näyttää tilanne sen suhteen.. Onneksi minulla on mahdollisuus siirtää lähtöä ja sillä "lomalla" ei ole ihan niin kamalasti väliä, että milloin sen pitäisi.

Ehkäpä ensi viikolla jo vähän terveempänä, toivon kovasti niin.

Ruut

8 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Toivotaan, että kuume vie "pöpöt" pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin näyttäisi siltä, että niin tapahtui :) Ihan vielä en kumminkaan uskalla liikoja toivoa ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan, että on nopeasti tauti ohi ja voin taas keskittyä muuten sairastamaan :)

   Poista
 3. Paranemisia sinne! Täälläkin ollaan mahataudissa vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei, mahatauti ei kyllä ole yhtään kiva juttu!! Toivotaan, että menee nopeasti ohi!

   Poista
 4. Voi aaaarrgggh! Koetahan parantua <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sano muuta!! Välillä tuntuu, että eikö tässä oo jo tarpeeks muutakin, mutta niin ne vaan flunssat tulee kehen haluaa eikä paljon kysele. Onneks nyt taidetaan olla jo vähän voiton puolella sen suhteen :)

   Poista