torstai 12. maaliskuuta 2015

Nuotiolla

Viikko on taas mennyt yhdessä hujauksessa ja kotonakin olen jo ehtinyt olla, mutta tietokonetta en ole aukaissut ennen tätä iltaa. Ei vaan ole tehnyt mieli koneelle ja olen mieluummin lukenut kirjaa :)

Tämä päivä kului osaksi keskussairaalassa ja sieltä olikin sitten erityisen mukava lähteä, kun tiesi pääsevänsä metsäretkelle. Käytiin ostamassa kasa eväitä ja ajeltiin Laajavuoreen meille tutulle retkipaikalle. Mukavaa oli. Mahat täynnä makkaraa ja vaahtokarkkeja jaksaa taas tämän illan ;) Nyt on kyllä ollut niin ihania ilmoja, että tuollaisia retkiä voisi tehdä useamminkin.

Mukavaa torstaita sinne!

Ruut

7 kommenttia:

 1. En olekkaan tiennyt että Laajavuoressa on uusi grillipaikka, täytyy varmaan testata joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa torstaita myös sulle :)

   Poista
  2. Luulen, että tuo on ollut tuolla jo aika kauan. Tosin mekin löydettiin se vasta pari vuotta sitten.. Sinne ajeltiin aika korkealle autolla sitä tietä ja sieltä tuollainen bongattiin :)

   Poista
  3. Ok, me ei olla tuota grillipaikkaa koskaan huomattu. Joskus ollaan paisteltu makkaraa Vuorilammen rannalla. Onko tämä siis siellä rinteiden ylhäällä?

   Poista
  4. joo just siinä. siinä ihan niiden hyppyreiden jälkeen oikealla.. siitä joutu mennä sen hiihtoladun yli. suosittelen käymään jos haluaa rauhassa makkaraa paistella :)

   Poista
 2. Ihanan leppoisia kuvia! Tuonne pitäisikin päästä eväsretkelle pitkästä aikaa. :) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retkellä on kyllä mukavaa ja vielä kun ilmat ovat tällaiset. Tosin ei meidänkään retki ihan noin leppoinen joka hetki ollut ;) mutta suurimmaksi osaksi kyllä. Pojista taitaakin tulla oikeita retkeilijöitä, kun nuotion ääressä olisi viihdytty vaikka kuinka pitkään ;)

   Poista