sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

i´d rather stay in bedTäällä ollaan pysytty aika tiiviisti makuuhuoneen puolella. Kivut ja kamala väsymys ovat pakottaneet pysymään aika paikoillaan. Kyllä se vähän kirpaisee, jos joutuu perumaan sovittuja juttuja, mutta näillä mennään. Onneksi on pizzeriat ja nopeat kotiinkuljetukset. En tiedä teistä, mutta itse tilaan pizzaa kotiin todella harvoin. Tämä taisi olla elämäni kolmas kerta, kun niin tein. Jotenkin aina mietin, että voin ihan yhtä hyvin hakea pizzani, ettei sitä erikseen tarvitse lähteä tänne tuomaan. Myös pizza on harvinaista herkkua ja kyllä muuten maistui hyvältä pitkästä aikaa.

Onneksi on myös Netflix. Aika monen blogista luin, kuinka siellä oltiin odotettu House of Cardsin kolmatta kautta. Oli pakko katsoa, millainen sarja se oikein on. Siinähän se lauantai menikin.

Tänään on maaliskuun ensimmäinen päivä. Helmikuuta muistellessa mielessä on lähes ainoastaan ystävien tapaamiset ja yhteiset ruokailut. Herkullinen kuukausi täynnä hauskoja hetkiä. Toivotaan, että maaliskuusta tulee myös hyvä!

Oikein mukavaa alkanutta maaliskuuta ja sunnuntaita sinne.

Ruut

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä Ruut, toivottavasti kivut helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 sitä täälläkin aina toivotaan ja onneks niin välillä tapahtuu..

      Poista