perjantai 20. maaliskuuta 2015

pieniä yllätyksiä

Aurinkoisia kuvia ja ihania juttuja. Totuus kuvien takana voi olla välillä toinen. Toki ihania ovat olleet hetket auringossa ja pienistä jutuista on nautittu suuresti. Oman terveyden kanssa asiat eivät ole edenneet niinkuin alunperin olisi toivonut ja takapakkia on tullut aika monen asian suhteen. Aamujen piristys on tässä muutamana aamuna ollut Wienistä tullut posti. Kiitos vielä rakas R siellä kaukana <3 Näiden lehtien lukeminen on mukavaa puuhaa ja saavat aivotkin samalla pientä aivojumppaa. Kun en itse pääse nyt matkalle Wieniin, niin onneksi sen Wienin voi saada tänne edes pienenä palana ;)

Täällä Jyväskylässä aamu on alkanut auringonpaisteessa ja kävin jo pienellä kävelylenkillä läheisessä leikkipuistossa. Jos omat aamuni ovat olleet aika mukavia niin toki toivon sitä myös muille. Halusin yllättää ystäväni ja vein hänelle palan eilen leipomaani kinder-juustokakkua. Toivon, että maistuu ja perjantain kahvihetkestä tulee hieman juhlallisempi. Ehkä nautin myös itse palasen. Ohjetta kakusta laittelen viikonlopun aikana, jos joku muukin haluaa herkutella. Voin nimittäin luvata, että makeaa on!

Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Ruut

14 kommenttia:

 1. On ihanaa kun joskus pääsee yllättämään ja itsekin tulee yllätetyksi. <3 Laita ihmeessä kakusta ohjetta. Testaisin mielelläni, kun jo kuulostaa liian hyvältä. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana kirjoitus. Tosi kaunis blogi ja kotisi ♥ Tulen uudelleen seuraamaan.. Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäät. Pitääpä käydä kurkkimassa sinunkin blogiasi :)

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua ja tuhat voima halausta Ruut <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että olet saanut yllätyspostia:) Mutta tosi kurjaa, että terveysasioissa on tullut takapakkia:/ Hirmuisesti tsemppiä!!!

  PS. Kinder-juustokakku kuulostaa aivan liian herkulta:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Aina ei uutiset ole niin mukavia, mutta se on tätä elämää. Suosittelen kokeilemaan kakkua jos haluaa jotain oikein makeaa ;)

   Poista
 5. Aurinkoa Ruut! Sisäisesti ja ulkoisesti. Kaikkiin asioihin ei voi kuitenkaan aina vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Totta tuokin. Sairastaminen ei ole mukavaa, mutta onneksi niitä mukavia juttuja on aika paljon ympärillä!

   Poista