torstai 16. huhtikuuta 2015

1604Viime vuonna toukokuun alussa täällä näytti tältä. Juuri nyt on aika vaikea uskoa, että muutamassa viikossa tilanne olisi tämä. Lunta ja räntää sataa taivaalta ja aika kylmä siellä oli muutenkin. Kengät tosin oli tänäänkin samat ja talvikenkiä en haluaisi enää kaapeista esiin kaivaa. Sanoin alkuviikosta toivovani sateita, koska löysin kirpparilta itselleni Hai-kumpparit hyvinkin edullisesti, mutta toisaalta olisin voinut niitä ihan hyvin ensi syksyyn säästää..

Tämän päivän sateita paettiin HopLoppiin. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun siellä olin ja saa nähdä oliko myös viimeinen ;) A esitteli minulle paikkaa ja aloitti jo ihan siitä pihalta "Ruut-täti ei ole koskaan nähnyt tällaista kaupunkia". Yritin kyllä selittää, että me asutaan samassa kaupungissa.. Meno itse paikassa oli melkoinen ja jopa B paineli siellä niin kovaa, että kunnon urheilusuoritukselta muutama tunti tuntui.

Anteeksi vanhat kuvat, mutta en oikeasti ole muutamaan päivään keksinyt enää yhtään juttua, mistä en olisi jo kirjoittanut. Jos siis teille tulee jotain juttuja mieleen niin saa ehdottaa. Välillä kun tuntuu, että aika monesta asiasta on tullut jo jotain sanottua. Lisäksi tämä nykyisin varsin rauhallinen elämäni ei kovin tapahtumarikasta ole. Päivisin lähinnä syön, luen tai katson sarjoja ja niitä on vähän tylsää joka päivä kuvailla :)

Kiitos taas kerran, kun olette jaksaneet pysyä mukana, vaikka tämä tällainen sekasotku koko blogi välillä on <3

Nyt, mukavaa torstaita!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Tutulta näyttää. Tämä kaupunki ei esittelyjä kaipaa ;) Taidetaan nimittäin olla samalta paikkakunnalta. Kiva, kun kävit jättämässä kommenttia niin löysin tänne ihania kuvia täynnä olevaan blogiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit vastavierailulle ;) Eipä sitä arvaisikaan, kuinka moni tästäkin kaunpungista bloggailee :)

      Poista