torstai 9. huhtikuuta 2015

Nukkekodin uusi ilmeJos asuntoa ei ihan heti ole vaihtamassa tai suuremmat pintarempat on tullut jo tehtyä kannattaa hankkia tällainen vähän pienempi talo. Huomattavasti edullisempi ja nopeampi remontti ja varmasti ihan yhtä kiva suunnitella..

Löydettiin siskoni kanssa joku aika sitten kirpparilta vanha nukkekoti ja sitä hän on nyt yhdessä A:n kanssa remppaillut. Alunperin talo oli hyvin värikäs ja ihan aluksi se maalattiin. Sisätilojen remontti on myös edennyt kivasti ja pian voi sisustus jo alkaa. Seinät on maalattu ja osa seinistä päällystetty tulostetuilla kuviopapereilla. Lattioihin toin kotoani DC fix- kalvoa, joka toimii myös tähän hommaan. Vessaan löydettiin kalusteet kirpparilta, muut vielä etsinnässä.Yhtenä päivänä käytiin jo Pienikamarissa ihastelemassa nukkekodin kalusteita. Talo toimii Duplojen kotina ja on ollut kovassa käytössä monta viikkoa.

Sen verran mukavaa puuhaa, että voin suositella myös teille ;)

Ruut

8 kommenttia:

 1. Wau! Aikas tyylikäs nukkekoti! Näitä on kyllä kiva näpräillä, aikaa vaan saisi olla enempi! Kivan blogin löysin! Tulehan vastavierailulle rapattutalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana nukkekoti! Mun ei oo tarvinnut haaveilla nukkekodin sisustamisesta, kun omistan neljä poikaa...Vaikka oishan sitä voinut omaksi iloksi kalustaa ja sisustaa nukkekodin :) Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojat tällläkin leikkivät ja tykkäävät talosta todella paljon, joten nukkekotia vaan hankkimaan ;)

   Poista
 3. Vau, ihan mielettömän hienoksi olet tämän laittanut!!

  VastaaPoista
 4. Huisin tyylikäs tuli!! :) On varmaan aika koukuttavaa hommaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ja jos vaan itsellänikin tilaa kotona olisi niin tykkäisin puuhasta todella paljon. Onneksi saan olla tässä projektissa mukana ;)

   Poista