perjantai 17. huhtikuuta 2015

hiusjuttujaVälillä on kiva keksiä menoa ihan heti aamuun, että on oikeasti joku syy herätä ajoissa tai herätä ylipäänsä ;) Tänä aamuna kello soi jo ennen 7, koska olin varannut itselleni ajan kampaajalle jo heti aamusta. Mikäs sen mukavampi tapa aloittaa päivä? Yleensä en kovin nauti siitä, että hiuksiani näprätään montaa tuntia, mutta tänään olisin voinut viettää siinä pesupaikalla koko päivän. Ihan kovin suurta muutosta en halunnut ja samalla vanhalla kaavalla mentiin. Raitoja ja sentti latvoista pois. A minut jo viime viikolla esitteli muutamalle vieraalle sedälle, että "tässä on Ruut-täti, sillä on niin kauniit hiukset".. Luotin siis häneen.

En ole osannut päättää haluanko sittenkin pitkät hiukseni takaisin, joten en uskaltanut kovin paljoa niitä leikata. Toisaalta kesähäihin olisi kiva saada vähän pidemmät hiukset ja toisaalta viihdyn näissä. No, onneks nämä on niistä ongelmista niitä pienimpiä ja niitä on ihan kivakin miettiä. Kampaaja myös kertoi jostain uudesta aineesta, jonka avulla saadaan tummatkin hiukset nopeasti takaisin aivan vaaleaksi. Tummahan olin sen 7 vuotta, joten nytkö siihenkin olisi taas mahdollisuus? (Toivon, että entinen kampaajani ei ole löytänyt blogiani, koska hänen kanssaan hiuksiani vaalennettiin kaksi vuotta).. Anteeksi mustavalkoinen kuva, mutta huomasin siellä kampaajalla myös sen, että oma ulkoinen olemus ei kovin pirteältä näytä. Valkoinen ja väsynyt ei varmastikaan ole sellainen kombo, mitä kovin moni tavoittelee.

No se hiuksista. Nyt on taas perjantai ja viikonloppu alkamassa. Kivoja juttuja on onneksi tiedossa tälle viikonlopulle ja se tuntuu kivalta se.

Mukavaa alkavaa viikonloppua myös sinne!!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Hyvä kampaaja on kullanarvoinen löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niin kyllä on. tosin torstaina en saanut juuri sille omalleni aikaa, mutta tämäkin oli todella hyvä ;)

   Poista
 2. Kampaajakäynti piristää aina. :) Kivaa viikonloppua Ruut!

  VastaaPoista
 3. Voih, minunkin pitäisi mennä kampaajalle, mutta onpas se nykyään kallista lystiä! Mutta siitä tulee sitten sitäkin parempi fiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan kamalan hintaista!!! :) siksi käyn kampaajalla todella harvoin ja nautin sitäkin enemmän :)

   Poista
 4. Hiukset ovat aika monelle naiselle päänvaiva :) Sama täällä, mutta nyt vain kasvattelen :) Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin ehkä vähän kasvatellaan, kunnes taas leikataan ;)

   Poista