tiistai 14. huhtikuuta 2015

kuvioita kuppeihin

Välillä se iskee se kamala vimma askarrella jotain. Syytän tästä edelleenkin entistä työtäni, koska muuten en kovin askartelija ole. A:n kanssa tehtiin aika monta hienoa lepakkoa, hämähäkkiä, kummitusta yms ikkunakoristeiksi ja hienoja niistä tuli, mutta halusin jotain vähän enemmän mieluisaa ;)

Nämä astiat löytyivät kirpparilta. Yhteensä näillä taisi olla hintaa se 90 senttiä, joten ei kovin suuri summa. Tussina merkkaustussi, jossa ainakin pakkauksen mukaan luki, että sopisi myös tällaiseen hommaan. Toisaalta jos kuviot käytössä himmenevät niin ainahan voi koristella uudestaan. Kuviot keksitty omasta päästä. Ihan kivoja tuli ja yhden illan sai hyvin tämän homman parissa kulumaan.

Ruut

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä ihan mukavaa puuhaa. Vähän olisin kaivannut paksumpia tusseja kuviontiin, mutta meni se noilla ohuemmillakin..

   Poista
 2. Itsellä ollut sama ajatus mielessä piirrellä astioihin. Tosi hienot teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astioihin on yllättävän mukava piirrellä ;) Tuolla kupin sisällä on A:n piirtämät ympyrät, joihin hän olisi välttämättä halunnut piirtää silmätkin, joten myös lapset tykkäävät ;)

   Poista
 3. Mäkin ihastelin jossain just tätä ideaa! Eli noita ei oo kiinnitetty missään uunissa? Kätevää ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo. Tosin en oo vielä ihan varma, että pysyykö kuviot kuinka hyvin. Ei siinä ohjeessa ainakaan sanottu mitään mistään uunista. Luulisin, että pitää antaa vaan kuivaa kunnolla ja sit on valmista, ehkä ;) Kerron sitten kun ekan kerran noi pesen, että miten kävi :)

   Poista