sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Diy: kuorinta-aine.. ja muutama juttu naistenpäiviltä. 

Miltä kuulostaa ajatus, että aamu alkaa rauhallisella brunssilla ja taustalla joku soittaa pianoa, pöytä on täynnä erilaisia herkkuja, välillä keskustellaan ja välillä kuunnellaan, hetki istutaan hiljaa nauttimassa käsihoidosta tai tavataan kahvikupin ääressä ystäviä?

Eilen oltiin siskon kanssa yhdessä seurakunnan naistentapahtumassa. Päivä alkoi klo 11 ja kesti aina iltaan saakka. Päivä oli mukava ja rauhallinen ja pääasiassa vaan nautin siitä, että saatiin olla siskon kanssa ihan kaksin ilman niitä kahta (niin rakasta) pikkuista. Tosin olihan siellä aika moni muukin, osa yhteisiä ja osa omia ystäviämme..

Voin kyllä paljastaa, että ilman tuollaisia tapahtumiakin olen aika hyvä nauttimaan tästä naisena olosta ;) Nautin kaikesta pienestä naisellisesta ja tykkään hemmotella itseäni ihan vaan vaikka lakkaamalla kynsiä, tekemällä kotona kasvohoitoja tai nauttimalla lasin viiniä hyvän naistenlehden parissa. Tässä elämänvaiheessa noiden hommien tärkeys korostuu ja on niin tärkeää nähdä itsensä muunakin kun vain "potilaana".

Ajattelen niin, että olet sitten mies tai nainen olet ihan yhtä arvokas itsenäsi ja naiseutta en ala tässä sen enempää pohtimaan. Jokainen nainen on omanlaisensa ja itse olen kyllä aika onnellinen siitä, että olen nainen. Kukaan ei hämmästele sitä, että olen fyysisesti välillä "vähän" heikompi tai sitä, että mietin asioita uudestaan ja uudestaan ;) Mielestäni on ihan mukavaa välillä antaa miehen olla se vanhvempi, joka saa kurkkupurkin (miksi ne on aina niin tiukasti kiinni) auki tai vaikka paistaa makkaran puolestani nuotiolla.. Ei sillä, että en osaisi itse joitain juttuja tehdä. En tiedä ymmärrättekö, mitä yritän selittää ja onko siellä ruudun toisella puolella naisia, jotka ovat aivan toista mieltä..

Nyt mukavaa sunnuntaita. Täällä ainakin aiotaan vaan levätä, koska eilinen päivä mukavuudestaan huolimatta kävi aika paljon tämän naisen voimille. Tähän loppuun ohje eilen tekemästämme kuorinta-aineesta, jos jonkun muunkin kädet alkavat olla kuorintaa vailla :)

3 osaa sokeria
1 osa öljyä (kookos-, oliivi- tai auringonkukkaöljy)
lisukkeeksi esim. hunajaa, sitruunaöljyä, vaniljaa tai muita tuoksuja.

Mittaa ainekset kulhoon ja sekoita. Laita seos purkkii. Pysyy hyvänä muutamia kuukausia. Käytä kuorinta-ainetta kostealle iholle. Hiero ja huuhtele vedellä pois. 

Ruut

5 kommenttia:

 1. Aika kiva tuo ohje. Olen joskus itsekin kokeillut ja se tuntui käsissä varsin mukavalta.

  Haluaisin kyllä saada itse purkkien kannet auki. Se on kamalaa, kun mies ei ole kotona ja joutuu tappelemaan yksinään purkin kantta vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuote voi olla toimiva, itse en ole sitä vielä testannut :) Ja tuo purkkien aukominen on kyllä jotain ihan kamalaa välillä, mutta yllättävän kauan siihen hermoja riittää. Joskus olisi viisasta koittaa jo kaupassa, että aukeaako se purkki vai ei :)

   Poista
 2. Oi pitääpä heti itsekin testata tuota kuorintareseptiä! :) Säilytätkö sitä viileässä vai ihan huoneenlämmössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoneenlämmössä säilytän, mutta tämän luettuani aloin kyllä vähän epäilemään asiaa.. toisaalta sen pitää kumminkin olla aika lämpöistä sen kuorinnan joten voisin kuvitella, että huoneenlämpö on juuri hyvä..

   Poista