maanantai 13. huhtikuuta 2015

monta vilkasta päivääSekalaisia kuvia ja juttuja.. 

Tämä täti istahti eilen ihan mielellään omalle kotisohvalle ja nautti hiljaisuudesta ;) Viikko näiden kahden kanssa vaati veronsa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Hauskoja päiviä on takana monta. Aika useinhan nämä kaks mun kuvissa ovat olleetkin ja en lupaa, että ihan vielä heitä unohtaisinkaan. Kyllä sitä usein miettii sitä, kuinka onnellinen saa olla samassa kaupungissa asuvasta siskosta ja hänen perheestään ja siitä, kuinka me ollaan lähes koko elämämme saatu viettää hyvin paljon aikaa yhdessä. En osaisi kuvitella elämääni ilman siskoani ja kun siinä mukana tulee nykyään vielä kaks tällaista (ja se yks vähän isompi) niin ei voi valittaa!

Aamut alkoivat yleensä hyvin aikaisin. Parhaimmillaan ennen kuutta. B tykkää herätä ajoissa ja on aika onnellinen, kun muutkin heräävät. Yhdessä on mukava syödä aamupalaa, vaikka jokaisen kanssa erikseen. Syöminen onkin ehkä parasta, vaikka pöydässä on aika vaikea istua oikeinpäin. A taas nauttii rauhallisista aamuista ohjelmia viltin sisässä katsellen.

Aamupäivät vietettiin lähinnä sisähommissa, kuka mitäkin touhuillen. Itse tein ristikkoja ja luin kirjoja aina kun siihen oli mahdollisuus. 

Iltapäivät ulkoiltiin ja yksi lämmin päivä kasattiin trampoliinikin esiin. Ulkona oli välillä jo todella lämmintä.

Nyt on taas jo uusi viikko alkanut ja toisaalta on ihan kiva palata omaan tuttuun arkeen ja niihin omiin juttuihin. Vähän hiljaiselta tuntuu, kun nuo kaksi eivät ympärillä pyöri, mutta onneksi heitä ehkä vielä tässä lähiaikoina näkee..

Viihdyin taas hyvin vanhempieni kotikaupungissa ja varsinkin kesän tullessa sieltä ei malttaisi kaupunkiiin edes tulla. Rauhallinen ympäristö, ei ongelmia parkkipaikkojen suhteen ja sukulaiset ja ystävät saavat päivät kulumaan siellä hyvin. Suurin unelmani oli joskus asua maalla ja omistaa hevonen. Ne unelmat  tosin eivät ehkä koskaan toteudu ja toisaalta se ei haittaa. Olen viihtynyt ihan hyvin kaupungissakin. Tosin on se vaan myönnettävä, että pikkuinen erokko minussa taitaa asua ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti