tiistai 22. joulukuuta 2015

Asua juhliinItse pidän ajatuksesta, että aattona saa laittaa päälle jotain vähän hienompaa. Koko joulu kuluu muuten aikalailla kotivaatteissa ja hyvä jos peiliin muistaa välillä katsoa. Tosin kotivaatteissa nyt olen oleillut koko vuoden noin muutenkin ;) Joten ymmärrätte varmaan, että välillä on kiva vähän laittautua. 

Paljettimekko löytyi Nellyltä ja kuvassa näkyvä laukku on oma joululahjani, jonka hankin itse. Mulberryn pieni musta iltalaukku on ajoittain vähän liian pieni ja tarvitsin hieman isomman laukun ja tämä Furlan laukku oli kyllä todellinen löytö. Hyvin mahtuu sisään tavaraa ja ei kumminkaan ihan kamalan iso ole. Mitäs tykkäätte asusta? Onko liikaa kimalletta ;) Itse vähän mietin sitä, mutta muuten täällä ei niin kovin kimalteleva tyyppi ole kyseessä, joten ehkä mekko tuo sitä muhun just sillai sopivasti ;) 


Tänään on luvassa pakkailua ja ystävien tapaamista. Lisäksi käyn vielä illalla viemässä kynttilän serkkuni haudalle, ihan kuten joka joulu. Mukavaa jouluista (ulos kun katsoo niin voisin luulla, että on kevät) tiistaita sinne <3 

Ruut

6 kommenttia: