maanantai 7. joulukuuta 2015

Oma itsenäisyyspäiväni
Eilinen itsenisyyspäivä meni mukavasti kotona. Aamukahvit kynttilänvalossa olivat sen verran tehokkaat, että päätinkin aloittaa pienen siivousurakan. Osa kaapeista oli vielä käymättä läpi. Muuttaesssa ja remontin keskellä tavarat tuli sullottua just sinne, missä milloinkin tilaa oli. Yksi kaappi on toiminut ainoastaan remppakamojen säilytyspaikkana ja tästä syystä osa vaatteista oli vielä jätesäkeissä. Kamala urakka ja siihen päälle vielä kiinnittelin vessan oven ympärille takaisin listoja ja siivosin muutkin laatikot. Ihan koko päivä siinä meni. Loppupäivän sitten tein ruokaa ja leivoin. Kävin myös vähän käppäilemässä tässä lähialueella ja tutkimassa, että mikä tie vie mihinkin. Voisin siis sanoa, että alan asettua taloksi :) Kauan siinä menikin..

Illaksi sain ystäväni tänne seuraksi katsomaan linnanjuhlia (mun suosikit pukujen suhteen olivat Jaana Pelkonen ja golfari Minea Blomqvist-Kakko. Myös Kike Elomaan ja Satu Taiveahon asut ja kampaukset jäivät mieleen. Myös Jenni Haukio näytti jotenkin erityisen kauniilta.. Miehistä Arman ja Jari Sillanpää ja monet monet muut, puku ja miehet, hyvältähän se yhdistelmä näyttää lähes aina ;) ). Vietettiin yhdessä pikkujouluja ja syötiin hyvin. Mukava ilta ja itsenäisyyspäivä.

Nyt kohti uutta viikkoa, mutta sitä ennen toinen kuppi kahvia ja takaisin kirjan pariin. Tämä viikko tulee olemaan täynnä monenlaisia juttuja. Niitä odotellessa.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat <3
  Hyvää alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Sä oot ollut reipas! Meillä moni kaappi kaipaisi siistimistä ja tavaroiden läpikäymistä...joskohan joululomalla inspis iskisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää reippaus on kyllä välillä aika katoavaa :) kerran vuodessa ehkä ;)

   Poista