torstai 17. joulukuuta 2015

Keittiön uudet tekstiilit
Tässä asunnossa kaikista eniten nautin keittiöstä. Aika monta vuotta tuli ihailtua lehdistä, Pinterestistä yms muiden keittiötä. Haaveilin siitä, että joku päivä minullakin olisi kiva keittiö ja nimenomaan valkoinen keittiö tammisella tasolla ja sillä mustalla jääkaapilla.

Jotkut haaveet toteutuu ja se tuntuu kivalta se. Viihdyn nykyään keittiössä yllättävän paljon ja pieni kokki minussa on alkanut nauttia kokkailusta. Kyllä siinä on ollut ystävillä hämmästeltävää, kun talo tarjoaa nykyään muutakin kuin kahvia ja vettä ;) Ystäväni ovat olleetkin aika kannustavia tämän näinkin "suuren" muutoksen keskellä ja sain tuparilahjaksi kirjoja monenlaisine ruokaohjeineen. Sen lisäksi olen saanut myös keittiöön uusia tekstiilejä Muikkumarssi keittiöpyyhkeen lisäksi.

Vasemmalla olevan patalapun oli tehnyt ystäväni ja hänen lapsensa. Tykkäsin kovasti ideasta ja tällaisia olisi mukava tehdä myös itse. Kuvio on tehty niin, että otetaan pieni laudanpätkä ja kieputetaan sen ympärille narua. Naruun maalia ja painetaan kuvio kankaalle. Keittiöpyyhe on myöskin lahja. Pyyhe on Lapuan Kankureiden Ruut-kuosi, jonka on suunnitellut Heini Riitahuhta. Sopii hyvin just mun keittiöön ;)

Nyt vähän meikkiä ja sitten kaupunkiin. Tänä iltana pääsen ulos syömään. Se on myös kivaa se :) Mukavaa torstaita sinne!

Ruut2 kommenttia:

  1. Tuo Ruut-kuosi on niin ihana. Se torkkupeittokin ois aika mukava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselleni tämä oli aivan uusi tuttavuus! Varmasti olisi ihana myös torkkupeittona. Pöytäliinanakin näytti tosi kivalta!

      Poista