tiistai 29. joulukuuta 2015

Välipäivien tunnelmaa ja muutama ajatus tulevaisuudestaJoulun välipäivät ovat olleet aika rauhallisia. Olen käynyt ensimmäistä kertaa elämässäni katsomassa elokuvissa Star Warsin, avannut uuden kirjan ja ollut erittäin onnellinen siitä, että Paljastavat Valheet- sarjassa olikin kolme tuotantokautta kahden sijaan ;) Myös ulkona on tullut oltua. Ylläolevat kuvat eiliseltä aamulta, kun käytiin veljeni ja äitini kanssa rannalla nauttimassa auringosta. 

Muutaman päivän päästä vuosi vaihtuu. Usein juuri vuoden vaihtuessa tulee olo, ettei haluaisi vanhan vuoden loppuvan. Tänä vuonna en toivo niin. Kulunut vuosi on ollut omassa elämässäni yksi vaikeimmista ja sitä oikein odottaa, että uusi vuosi toisi mukanaan uusia juttuja. Aiemmin kerroin kuinka odotan uutta työtä ja sitä, että vihdoin pääsen tekemään jotain. Tohtorit olivat toista mieltä. Muutama viikko tässä on mennyt asiaa sulatellessa. Nyt on olo kumminkin valmis uuteen vuoteen, piti se sitten sisällään mitä vaan. Vuodenvaihdetta juhlitaan ystävien kanssa isommalla porukalla ja se on kivaa se. 

Nyt takaisin kotihommiin. Oli muuten ihana palata kotiin :) 

Ruut


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Katja. Kuvaaminen on helppoa, kun on valoa ja kaunista luontoa ympärillä :)

   Poista
 2. Tsemppiä uuteen tulevaan vuoteen. Minäkin toivon uusia tuulia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, niiitä tarvitaan :) Toivotaan, että uusia tuulia tulisi ja uusi vuosi voisi olla vähän tätä edellistä mukavampi :)

   Poista
 3. Tsemppiä uuteen tulevaan vuoteen. Minäkin toivon uusia tuulia.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti uusi vuosi toisi kuitenkin muita ihania asioita. Älä luovu toivosta. Paljon haleja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin toivon ja en luovu en <3 Hali takas sulle ihana Hanna. Kohdataankohan me joskus ihan täällä oikeassa elämässä :)

   Poista
  2. Se olisi kuule ihanaa jos tavattaiski :-) Hyvää uutta vuotta :-)

   Poista
  3. Ehkä meidän kannattaa pitää tää asia mielessä ja mistä sen tietää, vaikka oltaiskin joku päivä samassa paikassa samaan aikaan. :)

   Poista