keskiviikko 30. joulukuuta 2015

täällä joulu vaan jatkuuEilen kokoonnuttiin pienellä porukalla niiden rakkaimpien kanssa. Olihan se vähän kova paikka, kun aikuiseksi kasvettiin ja jouduttiin luopumaan yhteisistä jouluista ;) Onneksi sitä joulua voi juhlia myös muinakin päivinä. Eikä haitannut yhtään, että osa paketeista avattiin vasta eilen. Pari tuntia vierähti huomaamatta ja voin rehellisesti sanoa, että ihan jokaisella taisi olla mukavaa. Oon muuten saanu tuosta yhdestä sellaisen pienen takiaisen, joka ei ihan helposti irti päästä ;) 

Itse tein vielä viimeiset joulutortut, jotka pakastimesta löytyi. Hyvin maistuivat.  Kuvissa vilahtaa keittiön uusi pieni leikkuulauta/leipäalusta. Muistatte varmaan sen Muikkumarssi-pyyhkeen, jonka tuttavani oli tehnyt? Löytyy täältä. Tämä heppajuttu samalta ihmiseltä ja näin entisenä heppatyttönä ihastuin tuotteeseen heti. Itse käytän sitä leikkuulautana. Täällä pilkotaan lähes päivittäin ties mitä, joten hyvinkin tarpeellinen ostos minulle :) 

Mukavaa keskiviikkoa sinne!

Ruut

2 kommenttia:

  1. Pienet takiaiset<3 Joulua voi tosiaan onneksi juhlia muulloinkin kuin ainoastaan aattona:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just ne :) Aika monella, etenkin perheellisellä se varmasti meneekin noin, kun ei kovin monessa paikassa ehdi aattona käydä.

      Poista