lauantai 19. joulukuuta 2015

Joululahjat


Joululahjat paketoin tänä vuonna Ikeasta ostetulla paperilla ja nauhalla. Kaunis ja yksinkertainen lahjapaperi, joka on tarpeeksi paksuakin, ettei ihan heti rikki mene. Lahjojen paketointi ei itselleni vieläkään ole se kaikkein mieluisin homma. Liikaa pientä näpräilyä ja aina sitä teipin päätä saa olla etsimässä uudestaan ja uudestaan :) En silti osaa antaa kaupassa toisten paketoida, koska ajatus, että saan tehdä jokaisesta paketista juuri omanlaisen on silti jotenkin mieluisampi vaihtoehto.

Kun viimeinenkin lahja on paketissa on olo jotenkin helpottunut. Tykkään ostaa lahjoja ja minusta on ihana keksiä, miten voisin ketäkin ilahduttaa. Ennen oli tapana ostaa lahjat lähes kaikille. Nyt onneksi arvotaan, kenelle lahja ostetaan. Odotan jo siskoni ilmettä, kun hän aattona pakettiani avaa. Hyviä löytöjä tänä vuonna lahjarintamalla ;)


Mites siellä, joko on lahjat paketissa? :)

Mukavaa lauantaita!

Ruut

10 kommenttia:

 1. Paketointi vielä edessä... Kaunis on tuo joulupaperi! Minulla on vielä viime vuonna ostettua Ikean paperia täysi rulla jäljellä, sillä mennään tämä joulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän riittoisia ovat nuo rullat. Jäi itsellänikin muutama pala ensi vuotta varten :)

   Poista
 2. Kaunista paperia, itse en tuota huomannut kun kävimme Ikeassa. Nappasin sieltä lumiukko paperipusseja ja joulupukki lahjapaperia, joka on aika kivaa vaikka puna-valkoista onkin :) Lahjat tosin ei ole vielä paketissa, jospa illalla ehtisin paketoida. Mukavaa lauantaita myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punanen ja valkoinen on myös kivoja. Mulla oli sellasta viime jouluna :)

   Poista
 3. Osa paketeissa, osa vielä ostamatta :D Mutta paniikkia en aio ottaa. Itse taas rakastan paketoida ja näprätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suunnitelma. Turha panikoida, kun kyllä sitä vähemmälläkin panikoinnilla asiat saa hoidettua ;) Voi, jospa mäkin joskus opin nauttimaan tuosta näpräilystä ;)

   Poista
 4. Eilen paketoin lasten päiväunien aikaan suurimman osan paketeista. Päätimme tosin, että emme osta omille lapsille ollenkaan joululahjoja - saavat niitä kuitenkin niin paljon. Miehen lahjaan panostin sitten vähän enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti hyvä päätös tuollainen. Ei lapset kumminkaan ihan mielettömiä määriä tavaraa odota. Me panostetaan kans vaan yhteen lahjaan per pää joka vuosi ja tykkään ajatuksesta. Joulu on kumminkin ihan jotain muuta kun lahjoja.. Ainakin meille aikuisille :)

   Poista
 5. Täällä kaikki paketoituna! Vielä olis siivous edessä, muuta en sitten aiokaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!! Niin sitä vaan selvittiin molemmat tähän asti! :)

   Poista