perjantai 19. helmikuuta 2016

Perjantaiterkut




Muutama päivä sitten kerroinkin, että aika vähän tulee nykyään osteltua mitään. Viime shoppailureissulla Kuopion Matkuksessa ostosaalis oli aika pieni. Ihania juttuja kyllä ympärillä näkyi, mutta ainut mitä kotiin tarvitsin oli tämä pieni maljakko. H&M Homesta sen löysin. Yleensä tykkään hyvinkin selkeistä/suorista maljakoista ja jossain vaiheessa tässäkin olisi ollut mielestäni liikaa muotoa, mutta nyt on näköjään mieli muuttunut. Kukkien ostaminen olikin sitten vähän hankalampaa. Olen ehtinyt kauppaan lähinnä iltaisin ja silloin kukat ovat jo aika onnettoman näköisiä tai sitten mielestäni väärän värisiä. Näitäkin mietin hetken, mutta onneksi ostin. Kukkia on kaivattu!

Eilen illalla oltiin ystäväni kanssa Marimekon muoti-illassa Tawastin myymälässä (kuva instan puolella @ruuttig). Pieni muotinäytös, pientä purtavaa ja vähän kuohuvaa. Kiva ilta, kuten lähes jokainen Marimekon ilta on ollut. Ihania juttuja oli taas myymälä pullollaan ja itselleni mieleen jäivät kevään uudet aurinkolasit, sellainen tavallinen raitapaita  (olisi aika kiva kotipaita) ja Sukat Makkaralla- kannu. Yhtä keittiöpyyhettä mietin myös, mutta vielä en mitään kotiin ostanut. Marimekon tuotteita ostankin lähes aina vanhempieni kotipaikkakunnan pienestä liikkeestä. Samat tuotteet ja samat hinnat, mutta ajatuksena kannattaa tuota pientä liikettä.. 

Täällä perjantai (miten se on taas!) on alkanut todella rauhallisesti. Tosin niin ovat viikon muutkin päivät. Tuntuu, että en voi sopia mitään menoja ennen neljää, koska siihen mennessä olen vasta saanut itselleni vaatteet päälle ja syötyä jotain. Eilen unohdin tosin syödä, mutta yksi "paastopäivä" ei ehkä pahaa tee. Onkohan tämä nyt sitä vapaista nauttimista? Kaukana se on siitä, mutta yritän kovasti :) 

Nyt kesäkurpitsalasagnen tekoon ja sitten saunaan. Illalla peto on irti, jos tiedätte mitä tarkoitan :) Peurunka täältä tullaan taas! 

Mukavaa alkanutta viikonloppua teille!

Ruut


10 kommenttia:

  1. Ihana ajatus, kun suosit pientä liikettä! Monesti sitä ajattelee, että voi kun olisi se ja se liike omalla paikkakunnalla, sitten kun sellainen on, tulee monesti kuitenkin tilailtua netistä. Nykypäivän kivijalkaliikkeillä ei kyllä varmasti ole helppoa. Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti on hankalaa. Kovasti yritän pitää sitä liikettä kasassa ;)

      Poista
  2. Kivaa perjantaita ja petoilua ;)! Sulle on mun blogissa haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli perjantai ja petoilut myös :) Huomasinkin haasteen jo, kiitos siitä :)

      Poista
  3. Voi, miten kaunis maljakko! Mukavaa pian alkavaa uutta viikkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tykästyin tuohon ihan heti sen nähtyäni ja oli vaan ihan pakko ostaa se :)

      Poista