perjantai 18. maaliskuuta 2016

Oma tyyliniOma tyylini, millainen se oikeastaan on? 

 Jos sitä pitäisi yhdellä sanalla luonnehtia niin sanoisin, että varsin mukava. Puen päälleni vaatteita, missä minun on mukava olla ja tunnen oloni mahdollisimman mukavaksi. Toisaalta voisin kuvailla tyyliäni myös melko sporttiseksi. Hupparit, ulkoiluvaatteet, t-paidat yms kun ovat päällä lähes päivittäin. Toki välillä on kiva pukeutua vähän hienommin ja laittaa itseään vähän enemmän. Ihan kovin aktiivisesti en muotia seuraa, mutta eipä siltä voi välttyäkään. Suurta shoppailijaa ei minusta saa ja ostan aika harvoin uusia vaatteita, välillä ehkä liiankin harvoin (jos olisi vaatteita kaapissa niin säästyisi aika monelta ikävältä hetkeltä, kun kaapissa ei oikeasti ole tilanteeseen sopivia vaatteita) Periaate on yleensä se, että jos löydän jotain kivaa ja jota varmasti tiedän pitäväni niin sitten sen ostan, muuten en. Tämä toimii hyvin, koska aika harvoin vaatekaupoissa tms käyn ja yleensä ostan vaatteeni matkoilla käydessä. Ei sillä, että Suomessa ei olisi kivoja vaatteita vaan ehkä lomalla jaksan enemmän keskittyä kauppojen tarjontaan. 

Viimeiset kuukaudet täällä on pukeuduttu kotivaatteisiin (mukavat housut ja t-paita) ja urheiluvaatteisiin salille. Hienommat vaatteet ovat lähinnä olleet Pitkä villatakki (joita minulla on useita) ja sitten joku hienompi toppi tai tavallinen t-paita sinne alle, tilanteesta riippuen. Farkut jalkaan ja kenkinä joko saappaat tai vähän rennommat kengät. Kuulostaa ehkä rennolta, mutta oikeasti taidan olla aika tarkka vaatteiden suhteen, myös niiden rennompien. Minulle on tärkeää pukea päälleni vaatteita, jotka sopivat yhteen toistensa kanssa ja en voi kotonakaan olla ihan missä tahansa asussa. Aurinko ja lähestyvä kesä (tänään tosin ulkona pakkasta ja kamala tuuli) ovat pakottaneet katsomaan taas vaatekaappiin. Tyhjältä näyttää. Viimeksi taisin rahanhimoissani myydä suurimman osan kesävaatteistani kirpparilla ja harkinnassa olisi vielä yksi kirpparipöydän vuokraus ennen matkaa. Joitakin vaatteita kun jemmailen vuodesta toiseen ja sitten en kumminkaan niitä koskaan käytä. 

Kesäasujen hankinnan aloitin asusteista. Viime kesänä haaveilin aika usein Hipanema- korusta, mutta mielestäni se vaan maksoi ihan liikaa. Nyt muutama viikko sitten Lindexillä myytiin viime kesän koruja -70%, joten niitä käytiin ystävän kanssa muutama ostamassa. Tänä kesänä kokoan oman Hipanemani ;) Ostin muuten myös hatun, sellaisen mitä nykyään aika monissa kuvissa näkee. Nähtäväksi jää, uskallanko sitä itse koskaan päähäni pistää :) Seuralaiselleni kerroin, että minusta tulee nyt muodikas ja ei hän ihan kovin pahasti asiaan kantaa ottanut, mutta toisaalta miesten mietteet naisen pukeutumisesta taitavat olla jotain aivan muuta.. 

Ehkä ihan vielä en uskalla talvivaatteista luopua, mutta muutamia vaatehankitoja on kai lämpimiä ilmoja varten kohta jo tehtävä. Tänään illalla on taas mahdollisuus laittaa päälleen taas jotain vähän parempaa (farkut). Muuten viikonloppu taitaakin kulua lähinnä kotivaatteissa. Suunnitelmissa mennä ulos syömään, muuten lähinnä oleilua ja lepäilyä hyvässä seurassa ja ehkä piipahdus Rakennusmessuilla joku päivä.. 

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua teille!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ei hullumpi tyyli :) Aurinkoista viikkoa Ruut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jos tätä tyyliä nyt kovin tyyliks voi sanoa..

   Poista
 2. Rento, mukava tyyli sopii minullekin. Nuorena pukeuduin siihen mikä naytti hyvältä sama miltä se tuntui päällä. Nyt en voisi survoa itseäni ahdistaviin vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä vähän samoilla linjoilla :) Onneks sitä vanhemmiten viisastuu ;)

   Poista