tiistai 1. maaliskuuta 2016

Aina on aikaa kahville
Päiväkahvihetki on kyllä varmasti yksi ihanimmista hetkistä normi arkipäivän aikana, vai oletteko eri mieltä? Tänään kävin kahvittelemassa entisellä työpaikallani ja kylläpä olikin mukava nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja jotenkin tuli tosi kotoinen olo siellä kahvia hörppiessä.. Kotona taas jos unohdankin välillä syödä, niin kahvia en unohda. Muistan jo lapsena, että meidän suvulla tuntui olevan aina aikaa yhdelle kahvikupille. Siinä me lapset sitten odoteltiin ulkovaatteet päällä kun iskä ja setä (tai täti) joivat vielä yhden kupillisen kahvia. Sama homma jatkuu edelleen ja hyvin ollaan otettu tämä tapa käyttöön mekin nykyään ;) 

Sain tuparilahjaksi syksyllä tuota Nicolas Vahén kahvisiirappia ja sitä nyt ensimmäistä kertaa tällä viikolla kokeilin. Hyvää oli! Tuli kerralla vähän hienompi kahvihetki :) Daim snäcksit laivalta.

Mukavinta on tietenkin silloin, kun kahvin saa nauttia hyvässä seurassa. Viime perjantaina seura olikin aika hulvatonta. Viisi lasta ja kolme aikuista. Ei ehkä ihan rauhallisin kahvihetki, mutta hauskaa oli! 


Mukavia kahvihetkiä myös teille tälle viikolle.

Ruut

3 kommenttia:

 1. Kahvi on todellakin uuden päivän kohokohta! :) Ihanat kuvat olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesinkin, että en oo ehkä ainut joka niin ajattelee :) Kiitos Jenna <3

   Poista
 2. Kahvihetket ovat ihania, myös aamuiset. Ja kahvikuvasi ovat kauniita!

  VastaaPoista