keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Kylppärin monet purkitVoiko purkkeja olla liikaa? Mun mielestä ehkä ei tai ainakin voin rehellisesti sanoa käyttäväni jokaista purkkia, joka multa kylpyhuoneesta löytyy. Olenkin joskus aiemmin kertonut, että tykkään tehdä kasvonaamiota yms ja toisaalta myös kokeilla uusia tuotteita. Myönnän olevani mainoksien uhri tässä asiassa ja aika monet tuotteet tulee usein bongattua jostain blogista. Tuotteita on helpompi kokeilla itse, kun tietää, että joku toinenkin on niistä tykännyt.. 

Viime viikonlopun laivamatkaa odotin jo pelkästään laivan kosmetiikkaosaston takia. Muutamia kertoja siellä pyörittiin molemmilla matkoilla ja taisi jokainen jotain pientä ostettavaa löytää. Yleensä ostan laivoilta ja lentokentiltä juuri niitä tuotteita, mitä käytän muutenkin. Hinnat kun ovat usein huomattavasti kauppoja edullisempia. Osa tuotteista tulee sitten ostettua juuri Sokoksen aleista ja aika tarkasti seuraan heidän mainoksiaan. Näillä pärjätään taas hetki. Kaikki kuvassa näkyvät tuotteet itselleni suht uusia tuttavuuksia ja odotankin innolla, että mitä ne saavat aikaan. Aikamoiset tehokeinot ovat tarpeen vai mitä sanoisitte itse aamulla herättyänne ja ylös noustessa, kun toinen katsoo ja sanoo, että "voi ei" .. Aika hehkeitä täällä ollaan just nyt :D Luotan tosin siihen, että tuo ulkona ajoittain näkynyt aurinkokin alkaa hiljalleen tehdä tehtävänsä. Keväinen olo näkyy toivottavasti myös ulospäin. 

Kaunista keskiviikkoa. 

Ruut


8 kommenttia:

 1. Lumenen kosmetiikka on ollut itselle sopiva, kun on herkkä iho ja muutenkin talvella tarvitsee erityisesti kosteutta. Plussaa on myös kotimaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans ollaan menty jo jonkin aikaa lumenen tuotteilla ja olen kyllä tykännyt!

   Poista
 2. Lumenen tiiviste on ihan huippu uus löytö. Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen sitä nyt vasta muutaman kerran koittanut ja vielä en osaa oikein sanoa mitään :)

   Poista
 3. Mäkin oon miettinyt tuon Lumenen hyaluronitiivisteen ostamista, kun sitä on jo hehkutettu monessa blogissa (blogien "mainosten" uhri siis minäkin :D). Kerro sitten, mitä tykkäsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron kunhan sitä nyt tässä testailen :)

   Poista
 4. Mä olen kanssa mainoksien "uhri" ja usein tulee hankittua sellaista, jota jossain kovasti kehutaan:) Kerrohan sitten kokemuksia uusista jutuista (niin kenties jälleen sorrun uusiin juttuihin:D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan kertoa, kun eka vähän katon että miten nää tehoaa vai tehoaako ollenkaan :) Testailussahan ihaninta on se, jos sattuu löytämään jonkun oikein hyvin itselleen käyvän tuotteen..

   Poista