perjantai 4. maaliskuuta 2016

Lisää pellavaa kotiinEnsimmäiset pellavalakanat taisin ostaa joskus pari vuotta sitten. Kovassa käytössä ovat olleet ja tykkään niistä todella paljon. Vähän arvokkaitahan ne ovat (ainakin omasta mielestä) ja toisia lakanoita mietin aika kauan. Tämä tumma pussilakana on mielestäni myös kaunis ja kivaa vaihtelua valkoisille. Kun rahapussi antaa periksi niin ehkä joku päivä hommaan myös tummat tyynyliinat. Muuten sängyssä onkin kaikki 6 tyynyliinaa pellavaisia. Aika värikäs petaus ja nämä kuvat nähtyäni mietinkin, että jokohan on liikaa väriä tässä sängyssä :) 

Täällä odotellaan viikonloppua alkavaksi. Mukavasti se on toki jo alkanut. Pienet miehet ovat pitäneet tädin kiireisenä ja vielä olisi tiedossa muutaman ystävän kanssa kahvittelua ennen iltaa. Tulevalta viikonlopulta toivon lähinnä lepoa ja rauhallisia hetkiä..  


Mukavaa viikonloppua myös sinne teille!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Pellava on kyllä hintansa arvoinen :) Mullakin kahdet pussilakanat pellavasta, vielä kolmannet haluaisin, valkoiset tällä kertaa.
  Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ostaessa ei kyllä tullut tunnetta, että rahat olisivat menneet hukkaan! Ihanat ovat!

   Poista
 2. Pellavan hurmaa ja väriä saa olla!
  Macarons-leivokset houkuttelevat...nam!

  Leppoisaa viikonloppua, täällä mantelipuut kukkii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihanasti sanottu!! Ja nam, nuo macarons-leivokset ovat kyllä ihania!

   Poista
 3. Pellavalakanat on kyllä ihan parhaat! Mä hyödynnän kodinykkösen alennuskupongit aina nimenomaan pellavalakanoiden ostamiseen. Ja ne on just kivoja noin, kun eri värit on sullassa sovussa. Mukavan rentoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä hyödynnän minäkin! Hyvää kannattaa odottaa :)

   Poista
 4. Pellavalakanat on ihan parhaat! Ihanaa viikonloppua♥♥♥

  VastaaPoista