tiistai 22. maaliskuuta 2016

Vaaleanpunaista
Eilen Kodin1 kierrellessä huomasin katselevani värikkäitä maljakoita yms. Samalla mietin kotiani ja sen sisustusta. Tajusin siinä, että värejä on alkanut hiljalleen tulla kotiin. Välillä mennään sinisellä petauksella ja välillä sitten vähän hempeämpää (tosin tästä väriyhdistelmästä mun sängyssä mulle tulee jotenkin mieleen sairaala, en tiiä miks. Lakananvaihtopäivää odotellessa..). Keltaiset kukat ja vaaleanpunaiset tyynyt? Mistä moinen innostus väreihin? Kevätkö sen saa aikaan? Aika ihana muuten herätä jo ties monetta päivää siihen, että aurinko paistaa! 

Vaaleanpunainen värinä on sellainen, että joissain jutuissa siitä tykkään jo joissain en. Liian pinkkiä ei saa olla muuta kuin kynsissä ja ehkä muutamassa urheiluvaatteessa ja tietenkin kukissa. Ainakin omasta mielestä juuri ne vaaleanpunaiset ruusut tai tulppaanit ovat monesti niitä kaikkein kauneimpia. 

Vaaleanpunaisia unelmia, niitä pitää olla. Viime viikonloppuna mietittiin millainen olis meidän unelmien asunto ja oisin kyllä voinu muuttaa lähes heti sinne isojen ikkunoiden, kauniin kylpyhuoneen ja suuren keittiön äärelle. Mietittiin myös, että mitä tehtäis täällä jos oltais voitettu lotossa.. Olen muutenkin tässä pohtinut, että millaisia unelmia sitä itsellään oikein on elämälle ja miten tärkeää on se, että toteutuvatko ne vai eivät. Omakotitalo ja asukkaat sinne sisälle on usein mielessä, mutta sitten taas olen kyllä hyvin onnellinen juuri nytkin.. Olen tässä hiljalleen oppinut sen, miten tärkeää on elää juuri tätä päivää ja tätä hetkeä. Unelmia ja haaveita saa ja pitää olla, mutta pelkästään niiden varassa ei voi elää. 

Pilvilinnoista takaisin tähän arkeen ja nyt on tämän naisen noustava tästä sohvalta ;) Suuntana sairaala, jossa viimeistään muistaa sen, että elämä on tässä ja nyt. 

Mukavaa ja aurinkoista tätä päivää!

Ruut

8 kommenttia:

 1. Mä joka päivä selaan asunnot, kolmiot tai neliöt... Mut emmää yksin sinne muuttais :P Haaveilu on ihan kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haaveilu on sallittua onneks ;) ite en oo taas pitkään aikaan katellu asuntoilmoituksia, kun vastahan mä tähän muutin ja silloin niitä katselin kyllä ihan liikaa :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia ja ihana postaus <3

  VastaaPoista