tiistai 25. syyskuuta 2012

DIY

Ainut käsityö mikä minulta onnistuu on virkkaus. Ompelukoneen saan heti rikki ja neulominen on ihan kamalan vaikeaa ja muut pienet näpräykset saavat hermoni kiristymään :) Sitten vanhana lapsenlapset tai siskonlapset tai jotkut lapset eivät tule saamaan ihania villasukkia, niin kuin minä saan. Mummoni neuloo niitä yllättävän usein, koska kulutan lähes muutaman parin vuodessa puhki :) Kulutus on kova kun ne varpaat aina niin palelee..




Toinen mummoni teki jouluna minulle ja siskolleni tilaustyönä "Chanelin lapaset".. Chanelin sivuilta löydettiin kuva ja mummo osasi kuin osasikin kuvasta tehdä juuri oikeanlaiset.. pitääkin laittaa niistä kuvaa, kun ne jostain varastosta löydän :)



Itse siis virkkaan.. en ohjeista, koska niistä en ymmärrä mitään. Omasta päästäni keksin ohjeet ja kolmiohuiveja olen virkannut jo monia ja nyt on vuorossa matot ja pienet korit. Niitä olikin yllättävän helppoa ja mukavaa tehdä! Yhden maton tein siskonpojan huoneeseen ja toista olen tekemässä myös "tilaustyönä" ystävälle :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti