keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Haaveilua

Tässä muutama asia mistä haaveilen..


Kartellin Take- valaisin on ollut haaveissa jo kauan, mutta vielä en ole paikalliseen  Sisustus ilo- liikkeeseen saanut mentyä ja katsastettua, onko kyseisiä lamppuja siellä (www.sisustusilo.fi)..

Tämän talven ostos olisi uusi talvitakki. Mieluiten sinen ja juuri kuvassa näkyvä, mutta ei ollut enää verkkokaupassa oikeita kokoja saatavilla :(

 Viimeisenä näistä haaveista on joku päivä saada kotiin musta jääkaappi. Smegin jenkkikaappi olisi todella hieno, mutta olen myös katsellut Gorenje- merkkistä samantyylistä jääkaappia, joka olisi hieman edullisempi vaihtoehto.

Muutamana päivänä olen talvitakkia etsinyt, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole vielä mieluista löytynyt. No, toivottavasti pakkaset eivät ihan heti ala paukkua ja jonkin aikaa pärjäisi vielä vähän kevyemmillä takeilla :)


3 kommenttia:

  1. Tuo sininen takki on kyllä nätti kun mikä! Voi olla, että jos kokoja tulee niin meillä on samanlaiset takit=)

    VastaaPoista
  2. :)jarppijarppi (tosin jarpin päällä se saattas olla vähän erilainen).. mutta joo, se on kyllä tosi kaunis!! ja näyttää siltä, että olis lämmin myös. mutta mistä löytää just samanlainen, kun näin ton niin mikään muu ei kelpaa.

    VastaaPoista
  3. Tuo J:n gmail jää aika usein näköjään vahingossa päälle=)

    VastaaPoista