keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Anno Collection

Kävin tänään hypistelemässä Kodin Ykkösessä Anno Collectionin tyynynpäällysiä. Etsin päällystä, johon ei tarttuisi niin paljon hiuksia :) MInulla on ennestään sohvalla kaksi mustaa tyynyä ja ainakin toinen niistä tuntuu keräävän jokaisen haituvan itseensä. Löysin montakin mieluista (mutta yritin pitää matkan mielessä ja muistuttaa itselleni, että sinne on säästettävä rahaa) ja lopulta päädyin valkoiseen Amanda tyynynpäälliseen joka on pellavaa.
 Ehkä käyn vielä joku päivä ostamassa toisenkin mustan tyynyn tilalle jonkun tällaisen vähän keväisemmän vaihtoehdon. Tänään sain kotiini myös uuden maton, joka myös Anno Collectionilta.

Ihana on ja tykkään jo nyt paljon enemmän tästä kuin edellisestä matosta! Mutta nyt hieman siivoilua ja sitten Greyn anatomiaa. Mukavaa keskiviikkoa!

Ruut


6 kommenttia:

 1. Kiva että löysit mieleisen, pellavainen on varmasti hyvä valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo on kyllä ihana!! Ja tosiaan mieleisiä olisi löytynyt aika monta ;)

   Poista
 2. Laitoin sulle kans haasteen, haaaa :-)

  http://littlehannake.blogspot.be/2013/03/challenge.html

  VastaaPoista
 3. Hei. Olen ihastellut samaa mattoa ja ilokseni huomasin sen juuri olevan tarjouksessa viikonlopun mutta mietin että onko matto kutisevaa/karheaa materiaalia,miltä sinusta se tuntuu?

  Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
 4. Riippuu varmaan ihisestä :) Itse olen ajatellut sen olevan lähinnä ihanan pehmeä ja ei kyllä yhtään kutiseva! Tosin en kutise villapaitojenkaan kanssa. Kannattaa käydä katsomassa mattoa ihan vaikka Kodin1 ja testailla asiaa :)

  VastaaPoista