maanantai 18. maaliskuuta 2013

Elämyksiä

Tässä muutama kuva viikonlopulta.
Lähellä vanhempieni kotia pidetiin lauantaina pieni ulkoilutapahtuma. Paikalla pystyi ratsastamaan hevosella, paistamaan makkaraa, syömään, laskemaan isoa mäkeä kelkoilla, pulkilla, liukureilla jne ja ylös pääsi takaisin moottorikelkan kyydissä. Paikka on hyvän ystäväni lapsuudenkoti ja siellä olen useat talvet mäkeä laskenut. Lähdetiin äitin ja A:n kanssa mäkeen, mutta eihän tämä pikkuinen mäessä pysynyt. Ravasimme koko päivän navetan ja traktorin väliä. Kyllä pienellä kaupunkilaisella  riitti ihmeteltävää, kun näki ihan oikeita lehmiä ja suuren traktorin! Tämä ilme oli A:n kasvoilla seuraavat pari tuntia :) Elämä on ihmeellistä!
Lehmät oli aika kivoja!

Sunnuntaina käytiin "ihastelemassa" käärmeitä, hämähäkkejä ja erilaisia liskoja. Osa oli hieman pelottavia (tai jos minulta kysytään, niin ei niistä mikään kovin kiva ollut). Pikkuisen A:n lemppareita olivat hämähäkit ja alemmassa kuvassa oleva suuri lisko.
Liskoa olisi saanut sillittää ja se näyttikin nauttivan rapsutuksesta, mutta itse jätin tämän elämyksen väliin ;)
Häkkejä oli kiva "rämpyttää", vaikka se tuskin ihan sallittua oli..
Paljon tuli nähtyä ja koettua siis :) Loppuun vielä kuva kahvimuksitani. Nykyään katselenkin todella tarkkaan kun kupista juon, koska siellä saattaa olla pienistä kivistä aina suurempiin leluihin melkein mitä vain. Kun kupin hetkeksi käsistään laskee on sinne kiva käydä laittamassa jotain uimaan :)

Mukavaa maanantaita! Itse tulin juuri kotiin ja aamulla jo aikaisin lähdin joten pitkä päivä jo takana.

Ruut


4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mun pitää kyllä joskus päästä myös mukaan noihin navetta hommiin!=) Sen verran onnelliselta näyttää tyyppi navetassa=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietittiin äitin kanssa kun sieltä lähettiin, että tuskin ne pahastus vaikka siellä menis joskus toistekin pyörähtää.. vaikka samalla kun käy mökillä tms. ja onnellinen se kyllä olikin!! :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Kyllä maailma on ihmeellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on. kun muistas itsekin ihastella sitä noin kovasti niin joka päivä saattais olla aika erilainen! :)

   Poista