lauantai 23. maaliskuuta 2013

Matkalle mukaan

 Matka lähestyy ja olenkin aloittanut hankinnat sieltä täkeimmästä päästä ;) Uudet bikinit ja aurinkolasit on nyt ostettu. Passi vielä puuttuisi.. Ongelma on ollut kuvattavassa. Aamulla aikaisin noustessa ei kovin itseään laiteta ja päivän pipo päässä oltuaan hiuksetkin näyttävät aika hirveiltä. Ei siis ole tehnyt mieli mennä passikuvaan. Pakko sinne olisi kumminkin pian mennä ja eikös se ole niin, että ei sitä passikuvassa muutenkaan aina ihan hehkeimmillään olla? Paitsi pikkuinen A. Joka onnistui ensi yrittämällä ja näyttä niin söpöltä!!!
 Bikinit (H&M) ja Ray-Banit (Lensway). Bikineitä tilatessani mietin kauan, että onko väri aivan kamala, kun ei tässä ihan kovin ruskeita vielä tähän aikaan vuodesta olla. Onneksi väri olikin juuri oikeanlainen ja ei näytä yhtään pahalta hieman vaaleammankaan ihon kanssa ja uskon, että sopii myös ruskettuneelle ;) Matkaa odotellessa!

Ruut

4 kommenttia:

 1. Ihanat bikinit! Viimeksi laittauduin passikuvaa varten, mutta pöh, huono siitä silti tuli :)

  VastaaPoista
 2. Passikuvissa on se huono puoli että siinä ei kovin koekuvia oteta ja niistä sitten parhaimpia valita :) Mutta eihän sitä kuvaa lopulta kovin moni kumminkaan näe :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat bikinit! Mutta kaikkein eniten olen kade noista ray baneista, mäkin haluan! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on kyllä kivat ja hyvät aurinkolasit.. oikeastaan jo mun toiset raybanit, mutta taidan myydä mun ystävälle ne ekat kun ei kai kukaan nyt kaksia tarvitse ja onhan sitten kaverilla kans ;)

   Poista