keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

p.s. there´s hope

Päivän kuva. Ihanan keväinen asetelma! Tästä innostuneena onkin joku päivä pakko lähteä rämpimään johonkin puskaan etsimään pajunkissoja :)

Keskellä viikkoa ollaan menossa. Jotenkin olin koko päivän aivan torstaissa, joten jossakin välissä päivää olikin pieni pettymys kun tajusin, että on vasta keskiviikko. Ihan mukava viikko ollut kumminkin jo tähän mennessä! Nyt on olo vain aika väsynyt.

Muutenkin tuntuu, että ilta on kulunut lähinnä omien ajatusten parissa. Eilen olin hyvin tehokas ja tänään olen vain makoillut ja ajatellut. Miksi välillä jotkut ajatukset ovat niin raskaita? Näköjään myös mitä enemmän ajattelee, niin sitä epätoivoisempi olo tulee! Ei siis kovin positiivisia ajatuksia tässä päässä tänään!

Jotain kivaakin.. Uusin Koti ja Keittö- lehti oli tullut taas kotiin, joten taidan siirtyä lukemaan sitä :)

Mukavaa keskiviikkoa! Loppuun päivän ajatus.

Ruut

6 kommenttia:

 1. Mä elin pienen hetken tossa illalla jo perjantaissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta huomenna se jo onneks on. onhan tää ihan kamalaa aina vaan odotella perjantaita, mutta elämä on tällasta :)

   Poista
 2. Toivottavasti tulis kevät pian! Vois kans käydä ostamassa kukkasia piristämään kotia :-) kivaa viikkoa! Kaksi päivää vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ainakin täällä suomessa näyttää vähän toivottomalta. lunta vaan sateli tänäänkin ja oli todella kylmää, mutta kyllä sen sieltä viimein on pakko tulla taas :) ja huomenna se perjantaikin jo on, jee!

   Poista