sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pieni road tripVielä muutama jouluinen kuva ja voi olla, että sen jälkeen joulu alkaa olla täällä blogissakin ohi. Olipas se taas mukavaa aikaa! Kotona aion kyllä pitää vielä joulukoristeet yms paikoillaan loppiaiseen saakka ja ehkä kynttelikkö keittiössä saa valaista vielä senkin jälkeen.

Eilen tein pienen reissun Vaasaan. Ajomatkat olivat todella pitkiä ja ilman puhelimen navigaattoria harhailisin luultavasti vieläkin jossain metsissä Pohjanmaalla puukkoja peläten (ystäväni niistä pelotteli minua ennen matkaa) ;) Muutama ABC lisää tuolle välille ei olisi yhtään huono idea. Vai ehkä siellä ei tykätä sellaisista?! Suosittelen tankkaamaan tankin täyteen jos sinne ajelette.. Jos ei huoltoasemia, niin ainakin ihania taloja siellä oli! Katseltavaa riitti ja radiosta joka kanavalta tullut Cheekin (feat. Samuli Edelman) Parempi mies viihdyttivät mukavasti..

Päivä kului nopeasti. Seurana Itävallasta tullut ystäväni. Saksaa, englantia ja ruotsia. Kaikkia sujuvasti sekaisin yhden päivän ajan. Taisi olla elämäni toinen kerta Vaasassa. Tämän reissun jäkeen matkakuume kohosi taas pilviin ja lupasin tulla pian käymään vuorostani Wienissä. Ja lupauksethan on pidettävä?!

Kuvissa kaunein näkemäni joulukalenteri. Chriskindlmarkt am Wiener Rathaus.

Leppoisaa sunnuntaita!

Ruut

4 kommenttia:

  1. Mä ensin ällistelin että onko nää kuvat tosiaan Vaasasta, että sinne on päästävä itekin :D! No ehkä siellä Vaasassakin ois jotain kivaa nähtävää..

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. onneks ja tiesin kyllä, että jos eksyn niin joku päivä sä löydät mut :)

      Poista