maanantai 16. joulukuuta 2013

Kuusikossa
Kävin tänään ostamassa ne ihan viimeisimmät lahjat ja löysin jotain itsellenikin, ylläri :) Tämä saa kyllä olla viimeinen lahja itselleni tänä vuonna. Ja koska kyseessä oli lahja oli se myös pakettiin saatava. Avaamista en ihan aattoon malttanut odottaa. Eikös ollutkin ihana pieni paketti? En melkein raaskinut sitä edes aukaista. Tämä muki varmaan jo monen kotoa löytyykin, koska näitä ei kaupassa enää kovin montaa ollut. Enkä ihmettele yhtään, niin kaunis se mielestäni on! Mietin kauan, että onko Kuusikossa- kuosi liian jouluinen ja siksi en ole tätä aiemmin ostanut. Ehkä se ei kumminkaan niin kamalasti eroa muista Marimekon astioistani ja sopii hyvin niiden joukkoon.. Ainakin niin ajattelin. Nyt teetä, raakasuklaata kookoskermalla (nam!) ja televisioista Suomen kaunein koti. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ruut

6 kommenttia:

 1. Ei yhtään liian jouluinen ja näyttää kivalta kun yhdistellään erilaisia astioita :) Ja mitä ihmeen raakasuklaata kookoskermalla?? ..mistä oot tommosen herkun löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. satuttiin pyörähtää siinä jyväskeskuksessa olevassa kaupassa joka on vastapäätä sitä finnkinon karkkikauppaa ja sieltä löyty kaikkea kivaa hyvää ja terveellistä ;) suosittelen maistamaan!!

   Poista
 2. Musta tuo kuosi on kaunis, eikä yhtään liian jouluinen, ainakaan tuolleen mustavalkoisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep. ehkä itsekin alan kallistua samanlaiseen ajatteluun :) tosin vaikka olis jouluinen niin kiva se on silti :)

   Poista
 3. Kuosi on ihana, itse haaveilen pienestä kuusikko-tarjottimesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sekin olis ollu aika kiva, mutta itselläni tarjottimet jää aina niin vähälle käytölle, että muki on käytännöllisempi :)

   Poista