sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Viikkokatsaus

Aika tavallinen viikko takana. Suurimmaksi osaksi töitä tehden se kului, mutta muutama mukava piristys viikkoon mahtui. Äitini oli käymässä kaupungissa. Leipomassa siskolleni sämpylöitä, perunarieskoja ja joulutorttuja! Ihan vaan huvikseen. Oli tehnyt saman edellisenä päivänä veljeni luona aivan toisessa kaupungissa. On meillä puuhakas äiti.. Omaan kotiini en ehkä häntä leipomaan odota, koska eihän täältä löydy edes jauhoja :) Kukas niitä nyt tarvitsee ;) Onneksi sain muutaman sämpylän ja tortun ottaa siitä kasasta itselleni mukaan ja niitä olen täällä syönyt.

Jouluna kuuluu herkutella. Saatiin putiikkipäivänä Pienestäkamarista todella herkullisia kermakinuski karamelleja, suosittelen maistamaan! Niitä(kin) olen täällä napostellut.

Kävin Toivolan Joulupihalla pyörimässä äitini kanssa. Kaikkea pientä kivaa sieltä olisi löytynyt, mutta itse vain katselin (äidin maistellessa ja ostellessa). Yksi asia sieltä jäi mieleen. Nimittäin tuo kotimainen Musta 5101 käsitiskiaine. Siitä olen muutamasta blogista lueskellut. Tiskaaminen kun ei ihan niitä lempipuuhia ole. Auttaisiko tuo aine tiskaamaan? :)

Sain myös yhtenä iltana ystäväni tänne luokseni iltaa istumaan. Mukana hänellä oli Israelista ostamaansa viiniä, hyvää oli seura ja viini :)

Alkuviikosta kävin ottamassa geelilakkauksen kynsiini. Kiitos vaan tekijälle <3 Olen erittäin tyytyväinen ja kyllä näillä kynsillä kelpaa jouluna oleilla! Työssäni tavalliset kynsilakat kun eivät oikein kynsissä pitkään pysy, joten oli pakko testata tätä vaihtoehtoa.

Sellainen viikko täällä. Toivottavasti myös teillä on ollut mukavaa! Kuvat ja teksti hieman sekaisin, mutta voitte yhdistellä niitä mielessänne ;)

Nyt uusi yritys lahjojen paketointiin. Eilinen päivä meni suurimmaksi osaksi leffojen seurassa ja en saanut aikaan yhtään mitään. Ehkä tänään sitten, ehkä..

Ruut

2 kommenttia:

  1. Hei, itsellekin tarttui Toivolan Vanhalta pihalta mukaan tuo samainen tiskiaine! Tarkoitus olisi motivoida itseäni sillä lomalle suunniteltuun keittiöuudistukseen, johon ei ainakaan tällä hetekellä tunnu olevan yhtään energiaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli kyllä kiva! onko ollut hyvä ostos? ja keittiöuudistus kuulostaa kivalta!!! toivottavasti löydät energian, viimeistään loman jälkeen :)

      Poista